• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

tüm görevleri otomatik alma

XeqG

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Troya

Birisi bana lütfen bunun mümkün olduğunu söylesin. 2 saat uğraştım bir türlü beceremedim. 68 level karakterim var eu wizz. Hiç bir görevi yapmadan taxi ile kastım. Ancak dün 1 levelden itibaren biriken görevleri bot ile otomatik yaptırmak istedim . Ne yapsam olmuyor. Yani botta bir seçeneğe tıklasak tüm yapılmamış görevleri sırasıyla kendi yapıp teslim etse. Bu harika olurdu. Var mı bana akıl verebilecek bilgili birisi.

Birisi bana lütfen bunun mümkün olduğunu söylesin. 2 saat uğraştım bir türlü beceremedim. 68 level karakterim var eu wizz. Hiç bir görevi yapmadan taxi ile kastım. Ancak dün 1 levelden itibaren biriken görevleri bot ile otomatik yaptırmak istedim . Ne yapsam olmuyor. Yani botta bir seçeneğe tıklasak tüm yapılmamış görevleri sırasıyla kendi yapıp teslim etse. Bu harika olurdu. Var mı bana akıl verebilecek bilgili birisi.
öyle bir sistem daha gelişmedi hiç bir botta yok lakin şöyle bir ayarımız mevcut görevi seçip örneğin 2 farklı mob türünü kesmeni istiyor

kasılma alanında 2 tane sen kasılma alanı ayarlıyorsun ve örneğin 500 tane 1'ci mobtan 2'ci mobdan 300 tane öldürmeni isteyecek görevleri scripte yaptırabilirsin

veya tekrarı olan sınırsız bir görev var ise ona script çizip ayarlayıp sınırsız yapabilirsin.

Geri