• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru speed bastırmak

eyupcan81

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Harput
merhaba 106 level bard çarım var bir partideyim ve bardlık yapıyorum, partinin lure çarları speedsiz kalmaması için sürekli speed bastırmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım bastıramıyorum bunun sebebi ne olabilir? Ritmik yürüş kısmını buff/genel kısmına koydum ayrıca tekrar kısmına da koydum ama tekrar tekrar basmıyor malesef. Yardımınıza ihtiyacım var.

ritmik yürüyüş skillini bardın saldırı kısmına ekle. bard range 15-20 olsun ve saldırı yapma kutusunun tikli olmadığına emin ol. böylece rangede mob olduğu zaman ki sürekli olacak, mob a tıklayıp speed basacak

merhaba 106 level bard çarım var bir partideyim ve bardlık yapıyorum, partinin lure çarları speedsiz kalmaması için sürekli speed bastırmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım bastıramıyorum bunun sebebi ne olabilir? Ritmik yürüş kısmını buff/genel kısmına koydum ayrıca tekrar kısmına da koydum ama tekrar tekrar basmıyor malesef. Yardımınıza ihtiyacım var.
kardeşim phbotun içerisinde buf kısmından yaptırabilrsin bak şuradan göstereyim buradaki / General kısmına tıklayıp /Script kısmından speed bufun bastıracaksın şehirde bile görse basacaktır slotta dahil otomatikmen

1709378344342.png
ve bu kısımda / Use Speed drugs açıkken buglanabiliyor bilgin olsun.
1709378415628.png

Cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olun var olun. Cansınız.

Geri