8 Lİ PARTİ İÇİN EN İYİ BUİLD SEÇİMLERİ NEDİR WAİRORLAR CLERİC Mİ OLSA DAHA İYİ BARD MI YOKSA ROGUE Mİ SIFIRDAN KASMAK İÇİN İLERİKİ SEVİYELERDE ÖNEMLİ TABİ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cleric str yada hybrid yapabilirsin. Ben hybrid yapmıştım. Ne ölüyordu ne de mp si bitiyordu.Teşekkür ederim Burak hocam. Baştaki 2x Warrior hariç geri kalan hepsi int sanırım, öyle mi?
Evet warriorlar str diğerleri ise int tavsiyem her çarın rütbe görevlerini yapmanız çünkü slotta çok faydasını görürsünüz.Teşekkür ederim Burak hocam. Baştaki 2x Warrior hariç geri kalan hepsi int sanırım, öyle mi?
Hocam kaça kaç hybrid yapmıştın?Cleric str yada hybrid yapabilirsin. Ben hybrid yapmıştım. Ne ölüyordu ne de mp si bitiyordu.
Tamamen rastgele yaptım. Eşitledim mp ve hpyi. Sonra inte döndüm mp %20 kadar daha fazlaydı hp denHocam kaça kaç hybrid yapmıştın?
Warlock'un gold PT'de görevi nedir? Hiç kullanmadım ve oynamadım öğrenmek için soruyorumEn sağlıklı pt için hepsinin eu olması mecburi @se_fa
Tavsiyem şu şekilde;
2x Warrior/Bard
1x Warlock/Bard
3x Wizard/Bard
1x Bard/Cleric
1x Cleric/Bard
Normal veya gold fark etmeksizin mobları ve slotları daha çabuk kesmenize eritmenize yararWarlock'un gold PT'de görevi nedir? Hiç kullanmadım ve oynamadım öğrenmek için soruyorum