Merhaba Srolobby Ailesi
Bugün sizlere Silkroad Online Türkiye'de yapılacak olan yıl sonu etkinliği hakkında bilgiler vereceğim.
Bu etkinlik 2 Ocak 2025'te 19:00'da başlayıp 4 Ocak 2025 19:00'da bitecektir.
Bu etkinlikte yıl boyu harcayıp kazandığınız silk puanları ile özel ödülleri kazanmaya çalışacaksınız.
Silk Puanı Nasıl Hesaplanır?
Bir yıl içerisinde hesabınıza yüklemiş olduğunuz her 100 Silk 1 Puan değerinde sayılmaktadır.
Etkinlik süresince en az 1 puan olmak kaydı ile 1,10,100 puan harcayarak kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.
Her bir ödül için bir kazanma oranı belirlenmiş olup, bu oranlara göre sistem her katılımda rastgele olarak ödül dağılımı yapar. Ne kadar çok puana sahipseniz o kadar fazla sayıda katılım sağlayabilir ve kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.
Silk Puanımı Nereden Görebilirim?
İnternet sitesinde kullanıcı bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra sol menüde Silk Puan bilginizi görüntüleyebilirsiniz.
Silk Puanı Biriktirme Ne Zaman Son Bulacak?
Etkinliğe katılım için gerekli olan Silk Puanlarının birikimi 31 Aralık 23:59’a kadar devam edecektir.
Bu süreden sonra yükleyeceğiniz Silkler bu etkinlik için sayılmayacaktır.
Etkinliğe Katılım Nasıl Olacak?
Etkinliğe katılım internet sitesinde ilerleyen günlerde aktif edilecek olan ilgili etkinlik sayfasından gerçekleştirilecektir.
Etkinlikte Ödül Dağıtımı Nasıl Olacak?
Tüm sunucularımızı kapsayacak şekilde ödül dağıtımı gerçekleştirilecektir.
Düzenlenecek Her bir ödül için tüm sunucular genelinde maksimum dağıtım miktarı üzerinden ödül dağıtımı gerçekleştirilecektir.
Düzenlenecek Sunucuların ödül sınırı bulunmamakta olup, sunucular arası dağılım şansa göre belirlenmiş olacaktır.
Bitiş tarihine kadar ödüllerin tamamının kazanılmamış olması durumunda ödüller sonraki etkinliğe devretmeyecek ve etkinlik bitiş tarihiyle beraber etkinlik sona erecektir. Eğer ödüller bitiş tarihinden önce tamamlanır ise etkinlik otomatik olarak son bulacaktır.
Ödül Listesi:
Troya - Milet - Harput - Knidos - Nemrut
Devil’s Spirit SS Grade (Maksimum dağıtım miktarı: 10 Adet)
Angel’s Spirit SS Grade (Maksimum dağıtım miktarı: 10 Adet)
Blue Dragon Summon Scroll (Maksimum dağıtım miktarı: 20 Adet)
VIP Dragon Flag (STR +9, INT +9) (Maksimum dağıtım miktarı: 30 Adet)
Koleksiyon Kutusu (Maksimum dağıtım miktarı: 25 Adet)
GM’s Gift Box (Maksimum dağıtım miktarı: 15.000 Adet)
Hediyeler başka bir karaktere aktarılamaz nitelikte olup (Blue Dragon Summon Scroll harici), etkinlik kapsamında sınırlı sayıda dağıtım yapılacaktır.
Etkinliğe katılacak tüm oyuncularımıza başarılar diler, sağlık ve mutluluk dolu yeni bir yıl dileriz.