• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
gg_c53ce61b9e56ce56c5.png

Merhaba Srolobby Ailesi :)

Bugün sizlere silkroad online türkiyenin yıl sonu etkinliği hakkında detaylı bilgiler vereceğim :)

Etkinlik Şartları

1- Silkroad Online Türkiye açılışından itibaren hesabınıza yüklediğiniz her 100 Silk 1 Puan değerinde olup, içerisinde 90 Seviye ve üstü karakter olan tüm hesaplara da ayrıca 50 puan hediye edilecektir.

2- Etkinlik süresince en az 1 puan olmak kaydı ile 1,10,100 puan harcayarak kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.
Her bir ödül için bir kazanma oranı belirlenmiş olup, bu oranlara göre sistem her katılımda rastgele olarak ödül dağılımı yapar.
Ne kadar çok puana sahipseniz o kadar fazla sayıda katılım sağlayabilir ve kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

3 - Puan biriktirme 31 Aralık 23:59 Tarihine kadar sürecek olup, etkinlik 4 Ocak 2022’de başlayacak, tüm ödüller bitene kadar devam edecektir.
Ödüller bitmediği takdirde 18 Ocak 2022’de etkinlik sonlandırılacaktır.

gg_62b1e61b9f0c0a2380.png

Etkinlik Ödül Listesi:

* Devil’s Spirit SS Grade (Maksimum dağıtım miktarı: 30 Adet )
* Angel’s Spirit SS Grade (Maksimum dağıtım miktarı: 30 Adet )
* Blue Dragon Summon Scroll (Maksimum dağıtım miktarı: 20 Adet )
* VIP Dragon Flag (STR +9, INT +9) (Maksimum dağıtım miktarı: 20 Adet )
* GM’s Gift Box (Maksimum dağıtım miktarı: 10.000 Adet )

Etkinlik Sayfası
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Yukarıda yer alan hediye eşyalar başka bir karaktere aktarılamaz nitelikte olup, etkinlik kapsamında sınırlı sayıda dağıtım yapılacaktır.​

100 puan da harcasak, 10 puan da harcasak 1 item veriyor değil mi? @Burak Yoğun Sadece şans artıyor yani, fazladan item vermiyor. Hiçbir yerde bulamadım.

Yani 100 puan bassam tek seferde SS Devil, GM Box veya Blue Dragon çıkma ihtimali var mı? 3 item birden.

Geri