• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
gg_4ccb06742068d409bd.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Silkroad Online Türkiye Veba Dokturu isimli yeni bir dress seti bizlere duyurdu!

Tarihsel bir figürden ilham alınarak tasarlanan bu dress, karanlık bir estetikle zarif bir biçimde harmanlanıyor. Siyahın derin tonları ve korkutucu görünümlü maskesi ile, veba doktorlarının gizemli havasını oyunculara yansıtıyor. Hem güçlü hem zarif bir görünüme sahip olan bu tasarım, Silkroad Online dünyasında farklı bir atmosfer yaratacak.

gg_c295d674221882a2c0.png
gg_296cd674221945e2d9.png

Tasarımcının Mektubu

Öncelikle merhaba! Sizlere yeni ve heyecan verici bir tasarımımızın arkasındaki düşünceleri ve süreci paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. “Veba Doktoru” dress’i, sadece bir kıyafet değil, bir hikaye, bir atmosfer ve bir deneyim sunmak amacıyla tasarlandı. Bu tasarımı yaratırken sizlere ilham verecek bir şeyler sunabilmeyi çok istedim.

Tasarımın Teması: Karanlığın Zarafeti

Her yeni dress tasarımında, karakterlerin sadece birer kostüm değil, aynı zamanda birer kimlik taşıması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden “Veba Doktoru” tasarımında, tarihi ve gizemli bir figür olan veba doktorlarını ilham kaynağı olarak aldım. Maskelerin, karanlık bir çağın sembolü olduğu bu karakterler, zarif bir estetikle birleştiğinde, ortaya hem etkileyici hem de sofistike bir görüntü çıkıyor.
“Veba Doktoru” dress’inin temasını “Karanlığın Zarafeti” olarak adlandırdık çünkü tasarımın her bir detayı, bu iki kavramı bir arada sunuyor. Karanlık, dokunuşlarda ve renklerde kendini hissettirirken, zarafet ise ince işçilikle işlenen detaylarda ve zarif silüetlerde kendini gösteriyor. Bu birleşim, hem oyunculara büyüleyici bir görsel deneyim sunmayı hem de bir karakterin içsel gücünü dışa vurmasını sağlamayı amaçlıyor.

Tasarımın Detayları

Tasarımda kullandığımız ana renkler, derin siyahlar, kahverengi ve yeşil tonları. Siyah, karanlığın ve gizemin simgesi olarak her detayda yerini alırken, yeşil, hayatta kalma mücadelesinin ve karanlıkta parlayan bir gücün sembolü olarak tasarıma dahil edildi. Veba doktorlarının karakteristik maskesini, bu dress’in en dikkat çekici unsurunu oluşturan detaylardan biri olarak tasarladım. Maskenin göz kısımları, aynı zamanda kayboluşu temsilen karanlık olarak tasarlandı. Bu maskenin, oyunculara bir maskenin ardında ne kadar derin bir dünya yatabileceği hissini vermesini istedim.

Sonuç olarak, “Veba Doktoru” dress’ini yaratırken amacım, sizlere sadece şık bir kostüm sunmak değil, aynı zamanda bir deneyim sunmaktı. Her bir detayın, her bir işçiliğin bir anlam taşımasını istedim. Karanlığın zarafeti, bu dress ile birlikte sizinle olacak. Bu tasarımı oyun içinde deneyimlemenizi dört gözle bekliyorum.
Geri bildiriminiz ve beğenileriniz, bizi her zaman daha iyisini yapmaya teşvik ediyor. Silkroad Online Türkiye topluluğunun her zaman farklı ve yaratıcı karakterlere sahip olduğunu biliyorum. Umarım "Veba Doktoru" dress’i de bu evrende kendine bir yer edinir ve karakterlerinize yeni bir boyut katar.

Yeni tasarımlarımızla daha fazlasını keşfetmek için takipte kalın. Hep birlikte bu yolculuğa devam etmek çok heyecan verici!

travatar1.png

Bu dress set 27 Kasımda Eşya Mağazasında satışa sunulacak.​

Geri