• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
gg_56200676aa43304f5d.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Silkroad Online Türkiye Efsanevi Samuray isimli yeni bir dress seti bizlere duyurdu!

Bu özel kostüm doğasına uygun renkleri ile Samuray stilinin görkemini ve zarafetini yansıtıyor. Her detayında sadakat ve güç temalarını barındıran bu kostüm, hem şıklığıyla göz dolduracak hem de oyun içindeki savaşlarınızda size görkemli bir görünüm katacak.

gg_d0661676aa0a465458.png
gg_deca9676aa0ac7ce67.png

Tasarımcının Mektubu: Efsanevi Samuray’a Yolculuk

Sevgili Silkroad Online Türkiye oyuncuları,

Yolculuğumuzun her adımında, bir başka dünyaya adım atar gibi hissettik. Ve işte bu yolculukta, Efsanevi Samuray'ı yaratmak için ilham aldığımız yeri de bulduk: geçmişin derinlikleri, savaşçıların onuru ve sadakatin kutsal kılıcı.

Samuraylar, yalnızca birer savaşçı değildi; onlar, bir yaşam biçimiyle var oldular. Her hareketleri bir ritüeldi, her adımları bir anlam taşıyordu. Biz de bu derinliği ve mistik gücü, bu özel dress'te hayat bulması için tasarımımıza yansıttık. Sarı, kırmızı ve lacivert renkleri seçerken, sadece estetik kaygılarla değil, her bir rengin taşıdığı anlamla hareket ettik.

Sarı; gücün ve kudretin rengi. Düşmanlarının gözlerini kamaştırırken, liderliğin ve cesaretin simgesi olarak öne çıkacak.
Kırmızı; ateşin, kanın ve savaşın rengidir. Samuraylar, her zaman cesaretlerini ve kararlılıklarını gösterdiler; bu renk, bir savaşçının kalbinde yanan ateşi simgeler.
Lacivert; huzurun ve sadakatin rengidir. Bu ton, Samuray’ın ruhunda taşıdığı derin bağlılığı, onurlu bir yola çıkarken hissettiği sükuneti yansıtır. Çünkü gerçek bir Samuray, hem savaşçı hem de bir filozof olmalıdır.

Her bir dikiş, her bir detayı, sadece bir kostüm tasarımı olarak değil, bir ruhu taşımak için tasarladık. Efsanevi Samuray, yalnızca bir görsellik değil, bir karakter, bir hikaye, bir varlık. İçindeki detaylar, Samuray’ın hayatına dair izler taşır.
Kafasında taşıdığı mistik başlığı, vücuduna sarılan zırh, hepsi bu topraklarda geçmişin izlerini barındırıyor. Tasarımı yaparken, her bir öğenin, bir Samuray’ın yolculuğunda karşılaştığı zorluklarla şekillendiğini hissettik. Bu dress, bir savaşçının sadakatine olan bağlılığını, aynı zamanda güç ve cesaretini simgeliyor. Bir Samuray, sadakatini savunduğu ideallere, savaşçılığına ise onuruna adar. Biz de bu ruhu her çizgiye, her renge işlemeden geçmedik.

Efsanevi Samuray dress’i, yalnızca bir görünüş değil, bir yolculuğun ta kendisidir. Bu tasarım, size sadece bir kıyafet değil, bir savaşçı kimliği sunuyor. Şimdi, bu mistik dünyaya katılmaya hazırsanız, Sadakatin Kılıcı ile gücünüzü gösterme zamanı.

gg_026a2676aa3ba520a1.jpg

Bu dress set 25 Aralık'ta Eşya Mağazasında satışa sunulacak.​

Geri