Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bu scriptler hangi şehirden mirror'a gelecek veya direk mirror haritası mı spawn olarak kullanılıyor?Arkadaşlar bana scrap metal görevi sc si lazım elinde olan atabilir mi rica etsem birde hunter jop kasma görevi sc çizmeyi beceremedim bir türlü
Jangana kayitli char görevi oto alip versin relog zamanı towna donsunPeki bu scriptler hangi şehirden mirror'a gelecek veya direk mirror haritası mı spawn olarak kullanılıyor?
Mirror dimension için hazırlarız fakat jangan - mirror kısmı sana kalır çünkü 111-120 job görevi yapan bir karakterin spawn' jangan olmamalıJangana kayitli char görevi oto alip versin relog zamanı towna donsun
Teşekkür ederim jop önemli değil ama scrap metal görevi için bir sc olursa çok dua ederim size Burak bey sizin sayenizde isroda ki charima geri döndüm 118 lvl str bowMirror dimension için hazırlarız fakat jangan - mirror kısmı sana kalır çünkü 111-120 job görevi yapan bir karakterin spawn' jangan olmamalı
Teşekkür ederim jop önemli değil ama scrap metal görevi için bir sc olursa çok dua ederim size Burak bey sizin sayenizde isroda ki charima geri döndüm 118 lvl str bow