• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Scrap Metal Scripti

_RheNa_

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Thanatos
Arkadaşlar bana scrap metal görevi sc si lazım elinde olan atabilir mi rica etsem birde hunter jop kasma görevi sc çizmeyi beceremedim bir türlü ☺️

Mirror dimension için hazırlarız fakat jangan - mirror kısmı sana kalır çünkü 111-120 job görevi yapan bir karakterin spawn' jangan olmamalı
Teşekkür ederim jop önemli değil ama scrap metal görevi için bir sc olursa çok dua ederim size Burak bey sizin sayenizde isroda ki charima geri döndüm 118 lvl str bow

Teşekkür ederim jop önemli değil ama scrap metal görevi için bir sc olursa çok dua ederim size Burak bey sizin sayenizde isroda ki charima geri döndüm 118 lvl str bow

Mirror Town scripti; ''
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
''

Bu town scripti sadece mirrorda spawn olur scrap metal görevini alır ve 120 mob slotlarına gider
Önce indirdiğiniz town scriptini orijinalini yedekleyerek olanı ile değiştirmek ve spawn şehrinizi mirror dimension yapmak.

Örnek bir görsel ile ne yapmanız gerektiğini kısaca anlatacağım Scrap Metal görevini alıp Otomatik Görev > Etkinleştir yapacaksınız

oqkjh0c.png

Ardından indireceğiniz bu ''
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
'' scriptini Otomatik Görev > Yürüme komutunu ayarla kısmından göreve tanımlayacaksınız

qnrac6b.png

Bunları sorunsuz yaptığınızda bot otomatik görevi alır görev bitince npcye gelip teslim eder tekrar alır ve sonsuz döngü de bunu tekrarlar

Teşekkür ederim burak hocam elinize saglık

Geri