• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Sc çizerken depoya mp hp potlarını koydurma

harput

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Theia
Sc cizerken hp ve mpyi depoya koydurup işlem bitince tekrar aldırmak istiyorum . Sc oluşturuken depoya koy depodan al secenekleri var ama hp mp koyması gerektiğini nasıl ayarlayacam .

Tşkler.

Sc cizerken hp ve mpyi depoya koydurup işlem bitince tekrar aldırmak istiyorum . Sc oluşturuken depoya koy depodan al secenekleri var ama hp mp koyması gerektiğini nasıl ayarlayacam .

Tşkler.
İstediğin item türünü botun toplama filtresinden aratıp depoya atmasını veya almasını sağlayabilirsin

of09gxg.png

bunu yaptığımda depoya koyup hemen geri alıyor , benim sıkıntım cantada yer olmadığı için işlemi yaparken basında potları bırakacak işlem sonunda geri alacak gibi sc yazmak

X bir iş için envanteri boşaltıp potları depoya koydurmaya x iş bitince potları tekrar depodan geri aldırmaya çalışıyorum.
Söylediğin ayarı yaptığımda ''hey dostum zaten şehirdesin ışınlanamıyor'' diye hata verip profil değiştiriyor . Sanırım Sc de bi yerde hata oluyor .

X bir iş için envanteri boşaltıp potları depoya koydurmaya x iş bitince potları tekrar depodan geri aldırmaya çalışıyorum.
Söylediğin ayarı yaptığımda ''hey dostum zaten şehirdesin ışınlanamıyor'' diye hata verip profil değiştiriyor . Sanırım Sc de bi yerde hata oluyor .
x bir iş ne kanka ne yaptırdığını tam olarak söylemezsen nasıl yardım edeceğim :D

Depoya bırakıp tekrar geri almak istediğin tüm eşyaya toplama filitresinden depola ve depodan al seçeneklerini işaretlemelisin.
Daha sonra yapmak istediğin işlem için sc çizmelisin ve sc de depodan almak için'' DoStorageTake '' Depoya aktarmak için ise '' DoStorageStore'' komutlarını kullanmalısın.
Benim karakterlerim jobda kasıyor. Günde 1 defa jangana gelip job çıkartıp depoya gidip envanter doluncaya kadar depoda ne kadar elixir vs eşyalar varsa alıp konsinyeye gidip eşyaları kaydediyor. Daha sonra depoya geri gelip fazla kalan eşyaları tekrar depoluyor . job npc sine uğrayıp slota geri dönüyor.

Dediğiin yaptım oldu fakat ben bunu 2. profilde yaptırıyorum. Bu ayarlar ile 1. profilde de depoya potları bırakıp alıyor bunu engellemenin yolu yok mu ?
@sniperwars @Burak Yoğun

Dediğiin yaptım oldu fakat ben bunu 2. profilde yaptırıyorum. Bu ayarlar ile 1. profilde de depoya potları bırakıp alıyor bunu engellemenin yolu yok mu ?
@sniperwars @Burak Yoğun
Aslında tam olarak ne yaptırmak istediğini söylesen daha iyi yardımcı oluruz.

Hangi şehirde kasıyorsan o şehrin town scriptinde DoStorage kısmını DoStorageStor , olarak değiştirmelisin, böyle yaparsan o şehirde depodan eşya alamaz ama depoya eşya koyabilir. Karakterine yaptırmak istediğin şeyi de başka şehirde yaparsan depodan eşyayı alıp tekrar geri koyabilir.

Tam olarak ne yaptırmak istiyorsun?

beginconsignment uzlaşmasını sağlamaya calışırken envanter dolu hatası alıyorum . Bende uzlaşmaya gitmeden önce potları bıraktırıp uzlaşma sonrası geri aldırmaya calışıyorum. Bunu söylediklerinizle yapmayı başardım fakat toplama flitresinde profiller aynı oldugu için diğer profilde de potları alıp veriyor .bunu engelleyebilirmiyiz . @sniperwars

Yani job npc sinden blue yada black stone alırken çanta dolu olduğu için alamıyorsun galiba.
Toplama filitresi ayarları tüm profilleri etkiler. Yani A profilindeli toplama ayarlarıda B profilindeki toplama ayarlarıda aynı olmak zorunda .
O yüzden yeni bir profil oluşturmalısın ve bu profilde Koruma=Dönüş=Envanter Dolunca seçeneğinin işaretini kaldırmalısınki çanta dolunca return atmasın. Hangi şehirde kasıyorsan o şehrin town scriptinde yazan '' DoStorage '' kısmını ''DoStorageStore '' olarak değiştirmelisin.
Böylelikle kastığın şehir merkezinde toplama filitresi ayarlarında depodan al aktif olsa bile depodan hiçbir eşya alamaz.
consigment için ise garanti olması için başka şehire script çizebilirsin.
Anlaman için tekrar yazayım
DoStorage = depodan hem eşya almanızı hemde depoya eşya koymanızı sağlar
DoStorageStore = depoya eşya koymanızı sağlar. Ancak depodan eşya alamazsınız.
DoStorageTake = Depodan eşya almanızı sağlar. Ancak depoya eşya koyamazsınız.

Seninle aynı işlemi bende yaptırıyorum. tek fark Consigmente de eşya kaydettiriyorum. Ardından job npc sine gidiyor.
Alex güney merkez kastığım şehir kullandığım script de bu

walk,-16640,-303,863
teleport,Alexandria (Güney),Jangan
wait,5000
unequip,Beginner Thief Outfit (M)
wait,5000
walk,6434,1069,-32
DoStorageTake
walk,6458,1038,-32
walk,6494,1006,0
walk,6506,1003,0
DoConsignment