• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru phBotu Kuramıyorum

tantan45

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
VSRO Hoang_Kim
Beyler ph botu kuramıyorum indiriyorum siyah ekranlı pencere geliyo sadece i sroyu gösteriyo seçeneklerde tr silkroad yok tr de ph bot kullanmak istiyorum bi tgürlü halledemedim onceden 5-6 secenek çıkardı içlerinde tr sro olurdu şi
mmdi sadece i sro gösteriyo yardım edermisiniz lütfen.

merhabalar öncelikle phbot ve managerinizi güncelleyiniz. phbotu manuel olarak acın ve karşınıza server seçenekleri cıkıcakdır ordan trsroyu secip girebilirsiniz. phbot testing kullanmanız önerilir. iyi oyunlar

Beyler ph botu kuramıyorum indiriyorum siyah ekranlı pencere geliyo sadece i sroyu gösteriyo seçeneklerde tr silkroad yok tr de ph bot kullanmak istiyorum bi tgürlü halledemedim onceden 5-6 secenek çıkardı içlerinde tr sro olurdu şi
mmdi sadece i sro gösteriyo yardım edermisiniz lütfen.
phBotun stabil sürümünü indirdiniz sanırım?
phBotun testing sürümünü kurmanı lazım botu açınca oyun seçme yerinde TRSRO kısmını seçeceksiniz ardından oyunun kurulu olduğu yeri bota tanımlamanız gerek.

Saolun testing başarılı oldu peki bunu nasıl türkçeye çevirebilirim son sorum yardımcı olurmusunuz cok saolun

Saolun testing başarılı oldu peki bunu nasıl türkçeye çevirebilirim son sorum yardımcı olurmusunuz cok saolun
Botu açtığınız ilk kısımda ProjectHax sekmesinde dilini seçebilirsiniz.

7n3aoar.png

Geri