• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

phBottan oyuna giremıyorum

omer582

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Nemrut
Merhabalar oyuna clıemtten gırebılıyorum ama ph bottan gıremıyorum ıd pw pin gırıyorum ama kullanıcı onayı dıyıp takılı kalıyor belkı yarım saat bekledim gırmedı bunun sebebi nedir çözümü bulabilen varmıdır veya başka bir yaşayan lütfen bir dönüş yaparmısınız rica etsem

Merhabalar oyuna clıemtten gırebılıyorum ama ph bottan gıremıyorum ıd pw pin gırıyorum ama kullanıcı onayı dıyıp takılı kalıyor belkı yarım saat bekledim gırmedı bunun sebebi nedir çözümü bulabilen varmıdır veya başka bir yaşayan lütfen bir dönüş yaparmısınız rica etsem
Bu sorun yeni oluşmaya başlayan bir şey manager ile oyuna girdirmeyi deniyorsan ve dediğin gibi takılıyorsa girmediği her zamanda botu kapatıp managerin botunu tekrar açmasını sağla elbet 3 5 denemeden sonra oyuna girecektir.

Kanka oyundan attığı zaman tekrar giriş yapmıyor ama beklemede kalıyor sureklı basında girmesi için beklıycrkmıyım beklıyceksem neden ph bot kullanıyoruz farklı bır alternatıf daha koysunlar oyuna
30 kez denedim modem resledım IP degıstım yapmadığım kalmadı PC formatladım banamısın demıyor

Kanka oyundan attığı zaman tekrar giriş yapmıyor ama beklemede kalıyor sureklı basında girmesi için beklıycrkmıyım beklıyceksem neden ph bot kullanıyoruz farklı bır alternatıf daha koysunlar oyuna
30 kez denedim modem resledım IP degıstım yapmadığım kalmadı PC formatladım banamısın demıyor
Net bir çözümü yok ya botu ve oyunu tamamen silip tekrar kuracaksın yada girene kadar biraz uğraşacaksın hata o kadar saçma ki şundan sebep oluşuyor diyemiyoruz.

Peki ph bot sayfasına yazıp çözümü hakkında bir yol gösteren yokmu kanka

Peki ph bot sayfasına yazıp çözümü hakkında bir yol gösteren yokmu kanka
Benim söylediğim gibi çözüm önerisi sunuluyor başka bir şey yok.
Ya phbotun data klasöründeki TRSRO.db3ü silip oyunu boş bir testing açıp seçme ekranından seçip bota tekrar tanımlat yada botu oyunu silip tekrar kur.
Manager ile giriyorsan ek olarak clientsiz girdirdiğin zaman giriyor sanırım başkada bir çözümü yok

Kanka denedım onuda ama yine aynı sorun suanda tek beklentim salı günü güncelleme ve pH botun yenı güncelleme yapması

Geri