• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

phBot Toplayıcı Pet Kasılma Alanı haricinde Çalışmıyor.

mustafaeroglu

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
phBot kullanan herkeste şehirde veya FGW de petiyle toplama filtresinden ayarladığı itemleri toplatabiliyor. Ben botu durdurduğumda toplayıcı petim kasılma alanında değilsem toplamıyor. Mesela FGW'ye gittiğimde görevlerini toplaması için FGW'de bulunduğum yerde pozisyon aldıktan ve toplama menzilini 999 yaptıktan sonra toplamaya başlıyor. Bu sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım. Mutlaka bir başkasının da başına gelmiştir ve çözülmüştür diye düşünüp konu açtım.

bu benimde basıma geldi son güncellemeden sonra oldu bu ama yenı gelen güncellemeyı yaptınmı yaptıysan düzelmesi lazım ph bot forum sıtesındede cok konu acılmıstı bununla ilgili düzeltmişler yeni güncellemede bi kontrol et istersen son güncellemeyı

Bugün v25.2.4 versiyonuna güncellemiştim ama bottan çıkıp girmeyince 3-4 versiyon geriden geliyordu, şimdi güncel versiyonla girdim. Herkesin yaşadığı bir sorunsa büyük ihtimalle güncellemeden sonra çözmüşlerdir bu sorunu.

bnde çözüldü suan botta olmasa bile ayarlı ıtemlerı topluyor umarım sndede aynısı olur

Geri