• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

phbot manager

saban0007

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
VSRO Bach_Kim
phbot ta bind ip olmasından dolayı managerın 2.1.4 olması için link vs bulamadım nerden indireceğim daha önce vardı yanlıslıkla güncelleme dedim 2.1.3 e çevirdi.

phbot ta bind ip olmasından dolayı managerın 2.1.4 olması için link vs bulamadım nerden indireceğim daha önce vardı yanlıslıkla güncelleme dedim 2.1.3 e çevirdi.
Bind IP ayarı config dosyasından ayarlayabileceğin bir şey yayınlanan son sürüm 2.1.3 yeni bir sürüm yok yayınlanırsa forumdaki ilgili konusu güncellenir.

2.1.4 Sürüm vardır biliyorum ve managerda 2.1.4 sürüm olmazsa managerda ekranda bind ip gelmemektedir.

2.1.4 Sürüm vardır biliyorum ve managerda 2.1.4 sürüm olmazsa managerda ekranda bind ip gelmemektedir.
2.1.4 sürümü yok yayınlanan en son sürüm 2.1.3 neden ısrarla 2.1.4 diyorsunuz?

Botun resmi websitesindeki son sürüme buradan bakın:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

bak bakalım ekteki dosyada su andaki managerda bu yer varmı?
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
buradaki linkte yönetici vermiş buldum en sonunda bakabilrsin.

Ekli dosyalar

• bind.jpeg
    bind.jpeg
    93.9 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
bak bakalım ekteki dosyada su andaki managerda bu yer varmı?
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

buradaki linkte yönetici vermiş buldum en sonunda bakabilrsin.
Bot geliştiricisi herkese açık sürüm olarak yayınlamamış sadece .exe olarak editleyip paylaşmış bulduğunuza göre kullanabilirsiniz.

Geri