Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalars.a sabaha oyundaydım bir sıkıntı yoktu pc acıp kapadım manager acılmamamaya başladı sildim tekrar yükledım açılmadı ne yaparsam açmayı beceremedım yardımcı olursanız sevinirim.
Ayarı yaptıktan sonra ''Kaydet'' diyerek kayıt ediyor musun?dediginizi yaptım ama yinede acılmadı .
Görev yöneticisinde açık olan manager olabilir önce onları kapatmayı dene.managere giremiyorum sildim tekrar yükledim ilk seferinde ayar yaparken giriyor ayarları yapıyorum turkce ye ceviriyorum kapatıp tekrar acmaya calıştıgımda ise girmiyor
evetAyarı yaptıktan sonra ''Kaydet'' diyerek kayıt ediyor musun?
Eğer hiç bir şey çözüm olmuyorsa Managerin diyelim 2.1.6'sında bir sorun olmadan bahsettiğin özellik çalışıyordu diyelim onu indirip kullanmanı tavsiye ederimtekrar sildim tekrar yukledım dedigin her seyi yaptım ama malesef açılmıyor
Team için vaktim yok fakat şuan ki sürümünüz kaç bana onu söyleyin ben size bir önceki sürümünün indirme linkini vereyim onu indirip denersiniz.bu sabah kullanıyordum tam aşina degilim phbota yarım saat önce pc acıp kapadım manager acılmamamaya başladı tekrar sildim tekrar yukledım ama ne yaparsam yapayım nafile
teamwiwer den filan yardımcı olabilirseniz sevinirim
Manageri açtığında sürüm yazar?Welcome to phBot v25.9.0 ph bota girdigim sürüm bu manager bilmiyorum bakamıyorum
müsait oldugunuz bir zaman teamwiwer ile ilginirseniz sevinirim teşekkürler.
Şunu indirip deneyin.2.17 açmıyor
Yukarda verdiğimi indirip dener misin?silip yukeledıgım için acılan sürümü bilmiyorum tam olarak şuan 2,17 acmıyor kurulumu acıyor bir tek managerı kuruyorum ph.bot exe seçiyorum sace exit diyorum bir daha giremiyorum
phBotun resmi discord adresine girin #turkish kısmına sorunu yazın.2,16 da acılmıyor. aynı sorun