• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

phbot manager acılmıyor

asque1

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Nemrut
s.a sabaha oyundaydım bir sıkıntı yoktu pc acıp kapadım manager acılmamamaya başladı sildim tekrar yükledım açılmadı ne yaparsam açmayı beceremedım yardımcı olursanız sevinirim.

s.a sabaha oyundaydım bir sıkıntı yoktu pc acıp kapadım manager acılmamamaya başladı sildim tekrar yükledım açılmadı ne yaparsam açmayı beceremedım yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar
Manager > Ayarlar > Seçenekler kısmından ''Windows başladığında Manager'i çalıştır'' seçeneğin işaretleyin manageri sildiğin için yaptığın bu ayar gitmiştir tekrar işaretle sorunsuz açılacaktır.

om31l1d.png

dediginizi yaptım ama yinede acılmadı .

managere giremiyorum sildim tekrar yükledim ilk seferinde ayar yaparken giriyor ayarları yapıyorum turkce ye ceviriyorum kapatıp tekrar acmaya calıştıgımda ise girmiyor

managere giremiyorum sildim tekrar yükledim ilk seferinde ayar yaparken giriyor ayarları yapıyorum turkce ye ceviriyorum kapatıp tekrar acmaya calıştıgımda ise girmiyor
Görev yöneticisinde açık olan manager olabilir önce onları kapatmayı dene.
Manager bilgisayarında şu alana kurulur oradaki dosyaları kontrol edebilirsin.
C:\Users\xx\AppData\Local\Programs\Manager

tekrar sildim tekrar yukledım dedigin her seyi yaptım ama malesef açılmıyor
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Ayarı yaptıktan sonra ''Kaydet'' diyerek kayıt ediyor musun?
evet

tekrar sildim tekrar yukledım dedigin her seyi yaptım ama malesef açılmıyor
Eğer hiç bir şey çözüm olmuyorsa Managerin diyelim 2.1.6'sında bir sorun olmadan bahsettiğin özellik çalışıyordu diyelim onu indirip kullanmanı tavsiye ederim
Bana sürüm söyle ona göre yardımcı olmaya çalışayım hangi sürümde sorun yaşamıyordun?

bu sabah kullanıyordum tam aşina degilim phbota yarım saat önce pc acıp kapadım manager acılmamamaya başladı tekrar sildim tekrar yukledım ama ne yaparsam yapayım nafile
teamwiwer den filan yardımcı olabilirseniz sevinirim

bu sabah kullanıyordum tam aşina degilim phbota yarım saat önce pc acıp kapadım manager acılmamamaya başladı tekrar sildim tekrar yukledım ama ne yaparsam yapayım nafile
teamwiwer den filan yardımcı olabilirseniz sevinirim
Team için vaktim yok fakat şuan ki sürümünüz kaç bana onu söyleyin ben size bir önceki sürümünün indirme linkini vereyim onu indirip denersiniz.

Welcome to phBot v25.9.0 ph bota girdigim sürüm bu manager bilmiyorum bakamıyorum
müsait oldugunuz bir zaman teamwiwer ile ilginirseniz sevinirim teşekkürler.

silip yukeledıgım için acılan sürümü bilmiyorum tam olarak şuan 2,17 acmıyor kurulumu acıyor bir tek managerı kuruyorum ph.bot exe seçiyorum sace exit diyorum bir daha giremiyorum

Geri