• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru phBot - Heal atma hk.

therwn

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Merhabalar, sadece heal ve buff amaçlı C****** sunucusunda bir Bard + Cleric karakterim var fakat ne yaptıysam otomatik heal ve buff atmıyor. Botu başlattığımda 1 kez yapıyor daha sonra yok. Heal ve buff atmıyor ayrıca biri öldüğünde kaldırma işlemi de gerçekleştirmiyor. Bot ayarlarını görsel olarak iletiyorum, acaba neyi yanlış yapıyorum?

buff.pngdiriltme.pngkosul.pngparti.pngpartiayarlari.pngsaldiri.pngsifa.png

Buff - Genel kısmına res skili eklemediğin için res basmıyor. Reverse skillerinden lwl ine göre uygun olanı ekle.
Buff - Genel kısmına recovery division ve heal orbit skillerini eklemelisin . Bunları eklersen tüm partiye sürekli heal basar zaten.
Ama yetmez diyorsan ayrıca heal basmak için koşullar kısmını kullanmanı tavsiye etmem , Ayrıca heal için Şifa kısmına çok fazla skil eklememelisin. Aynı anda basmaya çalışıp çakışabilir. Ben oraya 2 skil ekliyorum. Biri tek kişilik heal skillerinden diğeri grup heal skillerinden. Birisi bekleme süresindeyken diğerini basabilsin diye.

Dediklerini ekledim, diğerlerini sildim. Sana zahmet Buff ve Heal için hangi skilleri eklememi yazabilir misin? Teşekkür ederim :)

Merhabalar, sadece heal ve buff amaçlı C****** sunucusunda bir Bard + Cleric karakterim var fakat ne yaptıysam otomatik heal ve buff atmıyor. Botu başlattığımda 1 kez yapıyor daha sonra yok. Heal ve buff atmıyor ayrıca biri öldüğünde kaldırma işlemi de gerçekleştirmiyor. Bot ayarlarını görsel olarak iletiyorum, acaba neyi yanlış yapıyorum?

Ekli dosyayı görüntüle 6702Ekli dosyayı görüntüle 6703Ekli dosyayı görüntüle 6704Ekli dosyayı görüntüle 6705Ekli dosyayı görüntüle 6706Ekli dosyayı görüntüle 6707Ekli dosyayı görüntüle 6708
Buffları canavara saldırırken kullanın tikini kaldırın

Geri