• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
gg_d1b675f689bacd7480.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere freezing winter etkinliğini phbota otomatik yaptırmayı anlatacağım.

Bu scriptlerin çalışması için botunuzun en az v27.5.0 olması gerekmektedir.

Öncelikle hangi şehir scripti ile kasıyorsanız bunun textini bulmamız gerekiyor bunu bulmak için botun kurulu olduğu alanı açıyoruz.

by140nh.png

Ardından hangi şehir scripti ile kasılıyorsanız onu seçin

6pcbw7m.png

Kendi şehir döngünüze göre scriptinizin bir alanına aşağıdaki kodları ekleyin.

4bvpu7a.png

Bu kodları ekleyerek etkinliği otomatik yaptırabilirsiniz.

iSRO İçin: quest,Event So-Ok,Snow Flake Event
TRSRO İçin: quest,Etkinlik Yöneticisi So-Ok,Kar Tane Toplaması

RSRO İçin: quest,Event So-Ok,Поиск снежинок

Hazır town scriptlerini kullanabilmek için indirip orijinal şehir scripti ile değiştirmeniz gerekmektedir.
İsminde de düzenlemeler yapmanız lazım örneğin Baghdad - Snowflake eng ise Baghdad şeklinde düzeltip phbot town klasörüne atın.
phBot'un kabul ettiği ismi ne ise şehir isimlerini düzenlerken buna dikkat edin.

Hazır scriptleri sürekli kullanması için botunuzun kasılma alanı > komut kısmından şehir döngüsüne devam seçeneğini işaretlemeniz lazım.

izu9neu.png

Satmasını istediğiniz etkinlik ödüllerini de toplama filtrenizden seçip satması için ayarlayın.

i2g6rdp.png

Hazır Town Scripti:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Hazır Town Scripti:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Ödüller iSRO ve TRSRO karışıktır.

Ödül Listesi

Rudolph
Snowman Summon Scroll
MP +1300 Potion
HP +1300 Potion
Vigor Recovery Grain (small)
Trigger Scroll
Magic Stone of Luck
Magic Stone of Steady
Pandora's Box
Santa's Wings
Santa Hat (Male)
Santa Hat (Female)
Santa Clothes (F)
Santa Clothes (M)
Santa Dress (M)
Santa Clothes (M)
Superscroll (Movement speed 100%)
Super Scroll (Parry Rate %100)
Super Scroll (Attack Rate %100)
Super Scroll (Accuracy %100)
Berserker Regeneration Potion
Monster Summon Scroll (party use)
Mujigi Balloon (%1 Damage Increase)
Mujigi Balloon (%1 Damage Absorb)
Mujigi Balloon (%3 STR Increase)
Mujigi Balloon (%3 INT Increase)​

phbot arada bir böyle hata veriyor mu size?

Pick: Failed to pick up [Snow flake], removing drop

Merhaba, ben karakterim pot almak için şehre döndüğü zaman yani normal şehir döngüsünü yaparken event eşyalarını kırdırmasını sonrasında depolamasını istiyorum. Yeni bir script mi çizmem gerekiyor yoksa var olan town scriptimin her hangi bir yerine " quest,Event So-Ok,Kar Tane Toplaması" bunu yapıştırmam yeterli olacak mı? Jangan townu için soruyorum.

Merhaba, ben karakterim pot almak için şehre döndüğü zaman yani normal şehir döngüsünü yaparken event eşyalarını kırdırmasını sonrasında depolamasını istiyorum. Yeni bir script mi çizmem gerekiyor yoksa var olan town scriptimin her hangi bir yerine " quest,Event So-Ok,Kar Tane Toplaması" bunu yapıştırmam yeterli olacak mı? Jangan townu için soruyorum.
Janganda event npcsi ile normal şehir döngüsü arasında mesafe olduğu için kodu yazsanızda çalışmaz bot npcyi bulamaz.
O yüzden jangan için kendinize event npcsine gidecek şekilde town scripti hazırlaman gerekiyor.

gg_d1b675f689bacd7480.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere freezing winter etkinliğini phbota otomatik yaptırmayı anlatacağım.

Öncelikle hangi şehir scripti ile kasıyorsanız bunun textini bulmamız gerekiyor bunu bulmak için botun kurulu olduğu alanı açıyoruz.

by140nh.png

Ardından hangi şehir scripti ile kasılıyorsanız onu seçin

6pcbw7m.png

Kendi şehir döngünüze göre scriptinizin bir alanına aşağıdaki kodları ekleyin.

m6m3rzn.png

Bu kodları ekleyerek etkinliği otomatik yaptırabilirsiniz.

iSRO İçin: quest,Event So-Ok,Snow Flake Event,
TRSRO İçin: quest,Event So-Ok,Kar Tane Toplaması,

Hazır town scriptlerini kullanabilmek için indirip orijinal şehir scripti ile değiştirmeniz gerekmektedir.
İsminde de düzenlemeler yapmanız lazım örneğin Baghdad - Snowflake eng ise Baghdad şeklinde düzeltip phbot town klasörüne atın.
phBot'un kabul ettiği ismi ne ise şehir isimlerini düzenlerken buna dikkat edin.

Hazır scriptleri sürekli kullanması için botunuzun kasılma alanı > komut kısmından şehir döngüsüne devam seçeneğini işaretlemeniz lazım.

izu9neu.png

Satmasını istediğiniz etkinlik ödüllerini de toplama filtrenizden seçip satması için ayarlayın.

i2g6rdp.png

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Hazır Town Scripti:

Ödüller iSRO ve TRSRO karışıktır.

Ödül Listesi

Rudolph
Snowman Summon Scroll
MP +1300 Potion
HP +1300 Potion
Vigor Recovery Grain (small)
Trigger Scroll
Magic Stone of Luck
Magic Stone of Steady
Pandora's Box
Santa's Wings
Santa Hat (Male)
Santa Hat (Female)
Santa Clothes (F)
Santa Clothes (M)
Santa Dress (M)
Santa Clothes (M)
Superscroll (Movement speed 100%)
Super Scroll (Parry Rate %100)
Super Scroll (Attack Rate %100)
Super Scroll (Accuracy %100)
Berserker Regeneration Potion
Monster Summon Scroll (party use)
Mujigi Balloon (%1 Damage Increase)
Mujigi Balloon (%1 Damage Absorb)
Mujigi Balloon (%3 STR Increase)
Mujigi Balloon (%3 INT Increase)​
[08:53:37] Auto Quest: [Event So-Ok] bulunamadı
[08:53:38] Auto Quest: [Event So-Ok] bulunamadı
[08:53:38] Auto Quest: [Event So-Ok] bulunamadı

Merhaba

Hocam bana 1 konuda yardım edermisinz lütfen @Burak Yoğun

Hocam sayfada 1000 flake var mesala bunun 300 adetini bozuyor ve slota gidiyor fakat slotta o kalan 700 sonra 1500 oluyor yani

Hocam demek istediğim flakeyi komple bozup bitirmeden slota gitmesin istiyorum bunu nasıl yapıyoruz Mısırlı arkadaşlar bunu yapıyormuş koşuldan vs heralde de ama demediler saolsunlar.

Tek umut sensin şu an :)

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba

Hocam bana 1 konuda yardım edermisinz lütfen @Burak Yoğun

Hocam sayfada 1000 flake var mesala bunun 300 adetini bozuyor ve slota gidiyor fakat slotta o kalan 700 sonra 1500 oluyor yani

Hocam demek istediğim flakeyi komple bozup bitirmeden slota gitmesin istiyorum bunu nasıl yapıyoruz Mısırlı arkadaşlar bunu yapıyormuş koşuldan vs heralde de ama demediler saolsunlar.

Tek umut sensin şu an :)

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Scriptin içindeki kodu 3 tane ise 4 yap bozacaktır duruma göre kodu azaltıp çoğaltabilirsin.

DW döngü kodu bu hocam nasıl bişey yapacağım buna acaba tam anlamadım.
@Burak Yoğun

Kod:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol to view codes content!

Bu arada hemşeriymişiz yeni fark ettim edem :)

Üstte yazdım bi hayrına yardım ediver kafayı yiyecem yoksa :)

Son düzenleme:
DW döngü kodu bu hocam nasıl bişey yapacağım buna acaba tam anlamadım.
@Burak Yoğun

Kod:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol to view codes content!

Bu arada hemşeriymişiz yeni fark ettim edem :)

Üstte yazdım bi hayrına yardım ediver kafayı yiyecem yoksa :)
İstiyorsan snow flakeleri toplu biriktirip daha sonra kırdır konudaki 7 şehir scripti toplu kırdırmak için hazırlandı.
Eğer kendi döngüne göre şehir scriptine eklemek istiyorsan attığın örnekteki dw şehrinde lambayı teslim etmeye gelmeden önceki alana kodu ekle so-oktan kırdırsın. örneğin;

walk,3567,2093,-106
quest,Daily Quest Manager Bai Man,Genie's Lamp
walk,3561,2080,-106
walk,3556,2070,-106
walk,3552,2065,-106
walk,3548,2066,-106
walk,3546,2068,-106
quest,Event So-Ok,Snow Flake Event,
walk,3544,2069,-106
quest,Homeless Genie,Hand the lamp
walk,3567,2048,-106

Bu örnekler çoğalır yapamayacak gibi olursan biriktirip toplu kırdırmanı tavsiye ederim.

Hocam şimdi kırdırıyor ya sayfa eşya doluyor bunları silahcıya gidip satıp tekrar gelmesi gerek 3 4 kez o kısmı yani git gel için komut girmeyecez mi ?
İstiyorsan snow flakeleri toplu biriktirip daha sonra kırdır konudaki 7 şehir scripti toplu kırdırmak için hazırlandı.
Eğer kendi döngüne göre şehir scriptine eklemek istiyorsan attığın örnekteki dw şehrinde lambayı teslim etmeye gelmeden önceki alana kodu ekle so-oktan kırdırsın. örneğin;

walk,3567,2093,-106
quest,Daily Quest Manager Bai Man,Genie's Lamp
walk,3561,2080,-106
walk,3556,2070,-106
walk,3552,2065,-106
walk,3548,2066,-106
walk,3546,2068,-106
walk,3544,2069,-106
quest,Homeless Genie,Hand the lamp
walk,3567,2048,-106

Bu örnekler çoğalır yapamayacak gibi olursan biriktirip toplu kırdırmanı tavsiye ederim.

Hocam şimdi kırdırıyor ya sayfa eşya doluyor bunları silahcıya gidip satıp tekrar gelmesi gerek 3 4 kez o kısmı yani git gel için komut girmeyecez mi ?
Konudaki donwhang scripti bu dediğini yapar fakat kasılma alanına gitmez satmasını istediğin şeyleri toplama filtresinden aratıp sat diye ayarlamanız lazım.
İstiyorsan konudaki scripti koşul ile kullan eğer bottan şehir scripti çizmekten pek anlamıyorsanız biriktirip toplu kırdırmanız daha güzel olur.

Konudaki donwhang scripti bu dediğini yapar fakat kasılma alanına gitmez satmasını istediğin şeyleri toplama filtresinden aratıp sat diye ayarlamanız lazım.
İstiyorsan konudaki scripti koşul ile kullan eğer bottan şehir scripti çizmekten pek anlamıyorsanız biriktirip toplu kırdırmanız daha güzel olur.

Anlattığına göre bişeyler yaptım oldu gibi hadi bismillah :D

Geri