Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence temiz bir kurulum bu işi çözer eğer botu kurarken plugins kısmını seçtiysen pluginde oynama yapmazsan bot görür her şekilde.yok yapmadım sanırım daha dogrusu hatırlamıyorum tekrardan kursam butun ayarlarım gıder mı
yüksek ihtimal yaptım
Merhaba hangi etkinliği kast ediyorsun ismi nedir?Arkadaşlar selam phbot ta pt eventi için seri pt açma olayını bilen varmı?
otomatik pt açıp kapatıcak arka arkaya ismi lucky pt eventMerhaba hangi etkinliği kast ediyorsun ismi nedir?
otomatik pt açıp kapatıcak arka arkaya ismi lucky pt event
teşekkür ederim ama bu değil sürekli pt açıp kapatma olayı var ya onu arıyorumLucky Box etkinliği için hazır script mevcut fakat toplu kırdırmak içindir
Dilerseniz konuya göz atın
phBot - New Year (Lucky Box) Etkinliğini Otomatik Yaptırma
Merhaba Srolobby Ailesi :) Bugün lucky box etkinliğini otomatik yapmayı sizlere anlatacağım. Bu scriptlerin çalışması için botunuzun en az v27.5.0 olması gerekmektedir. Öncelikle hangi şehir scripti ile kasıyorsanız bunun textini bulmamız gerekiyor bunu bulmak için botun kurulu olduğu alanı...www.srolobby.com
Parti açıp kapatmadan kastın nedir tam olarak biraz daha detaylı açıklar mısın?teşekkür ederim ama bu değil sürekli pt açıp kapatma olayı var ya onu arıyorum
Maalesef korsan oyunların etkinlikleri için bir rehberimiz bulunmuyor.silkroad pvp server da yani şöyle E de sürekli party formlıyacak