• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Phbot clent çalışmayı durdurdu hatasi

ilgasis

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Harput
Maneger i açıyorum botu başlatın oyun açılıyor denemesini yapıyor bir müddet sonra clent çalışmayı durdurdu hatasi alıyorum ve diğer botları kapatmadan çözülmüyor lütfen yardım edin 5 char var 3-4 tanesi oyuna giriyor ama muhakkak bir tanesinde bir süre sonra bu hatayı alıyorum tek bula bildiğim çözüm hepsini kapatib birdaha sıfırdan açmak buda aşırı zaman kaybı isro için

Maneger i açıyorum botu başlatın oyun açılıyor denemesini yapıyor bir müddet sonra clent çalışmayı durdurdu hatasi alıyorum ve diğer botları kapatmadan çözülmüyor lütfen yardım edin 5 char var 3-4 tanesi oyuna giriyor ama muhakkak bir tanesinde bir süre sonra bu hatayı alıyorum tek bula bildiğim çözüm hepsini kapatib birdaha sıfırdan açmak buda aşırı zaman kaybı isro için
pc işletim sisteminiz nedir windows 7 filansa normal bu hatalar en kısa sürede windows 10 veya 11'e geçmeniz gerekir

Windowns 11 bendeki
Burak Yogun admin şöyle bi sorun var buraya görsel de atacagım bilgin varsa yardımcı olur musun Bot Durduruldu. Bottaki süreniz 44 dakika bu bazen 7 bazen 10 falan oluyor bunun bir sebebi var mıdır ? ben şahsen Phbotun forumuna yazdım fakat cevap bulamadım bakarsan sevinirim

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-08-26 170918.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-26 170918.png
    52.7 KB · Görüntüleme: 2
Windowns 11 bendeki
Burak Yogun admin şöyle bi sorun var buraya görsel de atacagım bilgin varsa yardımcı olur musun Bot Durduruldu. Bottaki süreniz 44 dakika bu bazen 7 bazen 10 falan oluyor bunun bir sebebi var mıdır ? ben şahsen Phbotun forumuna yazdım fakat cevap bulamadım bakarsan sevinirim
Manager ayarlarınız nedir görseller misiniz?

tabiki şuan atıyorum manager daki tüm ayarları atıyorum mesela az öncede oldu kontrol ettim 44 dakika sonra bot durduruldu bottaki süren 44 dakika demiş ama benim hiç bir ayarda verdigim bi 44 dakikalık ayar yok nasıl oluyor anlamıyorum

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-08-26 170918.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-26 170918.png
    52.7 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran görüntüsü 2024-08-26 210105.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-26 210105.png
    51.7 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran görüntüsü 2024-08-26 210208.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-26 210208.png
    44.4 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran görüntüsü 2024-08-26 210231.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-26 210231.png
    60.8 KB · Görüntüleme: 2
onlar nedir bilmiyorum bu bahsettigim olay sadece bugun ortaya çıktı, silip tekrar dan kurulum yapmayı planlıyorum çünkü 1 haftadır böyle bişey görmedim olmadı da aynı zaman da

onlar nedir bilmiyorum bu bahsettigim olay sadece bugun ortaya çıktı, silip tekrar dan kurulum yapmayı planlıyorum çünkü 1 haftadır böyle bişey görmedim olmadı da aynı zaman da
Şunu indirin ve zip dosyasından ayıklayıp çıkartın bat dosyası ile kurun ve pcyi yeniden başlatıp tekrar deneyin

Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

tamam yaptım şimdi ne yapmam gerek video veya yol gösterecek görseller var mıdır ?

olur, bende tekrardan phbot videosu izliyorum olmadı silip tekrar kuracagım

Geri