• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Phbot ''Çim Arşını'' Skillini Kullanmama Sorunu

vitanova

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
VSRO Bach_Kim
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır Phbot kullanıyorum ve botun bir çok ayarına v.s alışığım sorunsuz kurulum yapıp, kullanabiliyorum istediğim gibi.
Ancak bugün başıma şöyle saatlerdir çözemediğim bir sorun geldi ;

Silkroad Online TR serverin de, Spear bir karakterim vardı. Bot ile kasıyordum hiç bir sorun yoktu. Ancak charımın skillerini resetledim ve Pacheon açtım. Heuksal kapattım.
Botumun panelinde saldırı skillerimi değiştirdim ve slota götürdüm. Oda ne ? Char grass walk basmıyor türkçesi ile Çim Arşını skili, lighthinte bulunan hızlı koşma (fışt değil).
Bütün buffları basıyor ancak sıra bu yeteneğe geldiğinde oyun bildirim panelinde (sağ alt) ''Geçersiz Hedef'' diyip duruyor. Botun dilini ingilizce yaptım olmadı. Olmicak olmicak bir ton farklı ayar denedim belki burdandır diye olmadı. Dedim bu böyle olmaz, phbotu sildim, tüm karakter loglarını temizledim, sıfır kurulum yaptım. Ancak sonuç yine aynı. Şehir döngüsündeyken kendisi otomatik bu yeteneği kullanıyor ama slottayken kullanmıyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? Şimdiden çok teşekkürler.

Buffları canavarlara saldırırken kullan vs. açık mı? Bendeki ayarlar bu şekilde.
phBot_GMlgICGksg.png

kanka buf kısmındaki genele bas ordan komut olanı seç oraya ekle

Güncelleme yapınca sorun düzeldi. Teşekkür ederim arkadaşlar emeğiniz için.
Konu kilitlenebilir

Geri