• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Phbot çarın takılması

Thekillinggmoon

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
VSRO Thien_Kim
Merhaba
Çar kasılma alanında takılıyor. Başta sadece sabaha karşı takılıyordu şimdi sürekli olmaya başladı Kasılma alanına gidiyor fakat buff atıp atak yapmadan öylece duruyor. Ben elle canavar ve random bir skill seçince saldırıyor sırasıyla skilleri atıyor fakat sonra durmaya devam ediyor. Çok nadir birkaç yaratık kesip hareketsiz durmaya devam ediyor. Otomatik yapılandırınca düzeliyor fakat her defasında bunu yapmak ve sürekli kontrol etmek de istemiyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Hatta partiden de bu atak yapmıyorum diye atilmisim botun yoksa gelme demişler...

Yapılandırmadan sonra düzeliyorsa ayarlarında sorun var demektir.
Range çok düşük olabilir . Bölgede dolaşma seçeneği seçili olabilir.
Manager kullanıyorsan eğer bot açık iken yine bir otomatik yapılandırma yap. Ardından yeni bir profil aç, halihazırda bütün ayarların o profilde kalır. Manager den de karaktere ait pencereden en altta bulunan profil kısmına yeni açtığın profilin ismini yazıp kaydet e tıkla. Bundan sonra manager botu o profil ayarları ile açar.

Bu arada myrada 88 rocky partidesin sanırım.

Son düzenleme:
Bunların hiçbiri yok aslında bölgede dolaşma seçeneği secili değil oto yapilandirmadan sonra şehre dönüp geri gelince aynı sorun tekrarlanıyor vs ayrıca oto yapilandirmada tek değiştirdiğim ayar skillerin bazılarını silmek oluyor o kadar yan hesap çin çar sorunsuz şehre gidip geliyor günlerdir tek bir sıkıntısı olmadi saldırıya devam ediyor ama wizardda bir sıkıntı var. Ks yemekle alakalı demişlerdi ama partide ks yememek imkansız gibi. Ayrıca Rocky yi nerden bildin ya sen de mi bana sovenler arasindaydin

Son düzenleme:
Bunların hiçbiri yok aslında bölgede dolaşma seçeneği secili değil oto yapilandirmadan sonra şehre dönüp geri gelince aynı sorun tekrarlanıyor vs ayrıca oto yapilandirmada tek değiştirdiğim ayar skillerin bazılarını silmek oluyor o kadar yan hesap çin çar sorunsuz şehre gidip geliyor günlerdir tek bir sıkıntısı olmadi saldırıya devam ediyor ama wizardda bir sıkıntı var. Ks yemekle alakalı demişlerdi ama partide ks yememek imkansız gibi. Ayrıca Rocky yi nerden bildin ya sen de mi bana sovenler arasindaydin
phbot kapsamlı bir bor illaki bir yanlış ayarlama vardır diye düşünüyorum. Saldırıda skilleri bufları sil bence botta iken eklemeye başla skil seçiminden bile kaynaklanabilir. Estağfrullah sövmedim , aynı partyde idik dün union partydeki okçu bebim oradan biliyorum.

bazı skilleri teker teker çıkarıp baştan şehre götürürüp dönmesini bekledim mecburen socket stonelarmıs sıkıntı. socket stonelar çıkınca atak yapmaya basladı.

Geri