• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

phbot çarımı banladı

carlito

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Hyperion
s.a ph bot charimi banlati ve sroda calismaz hale geldi ndn olabilir bi bilginiz var mi
bot da calismiyor sro bozuldu cunki sorun nedir
ph bot menegeri acdim cara girmeye calisiyordu ve birden chari banlati 24 saatligine ve silkrod da calismaz haldeydi sorun nedir bilgisi olan arkadaslar bi bakabilirmi

s.a ph bot charimi banlati ve sroda calismaz hale geldi ndn olabilir bi bilginiz var mi
bot da calismiyor sro bozuldu cunki sorun nedir
ph bot menegeri acdim cara girmeye calisiyordu ve birden chari banlati 24 saatligine ve silkrod da calismaz haldeydi sorun nedir bilgisi olan arkadaslar bi bakabilirmi
Hangi sürümde bu hatayı aldın?

Selamlar,
Bence Silkroad'a günlük deneme limitini aştığı için (100 defa deneme hakkı eğer sıraya giremezse ban yer) Wemade bir günlüğüne charı banladı. Bu durumun Phbot ile alakası olmamalı.
Silkroad'a giremiyor ise IP ban yemiş olabilir. Modemi kapatıp açınca düzelmeli.
Tabi farklı yorumlara da açığım.

sro tamamen bozuldu calismiyor meneger oyuna girmeye calisiyor ama sro bozuk bu durumda denemesi calismiyor sorun bu
Hangi sürümde bu hatayı aldın?
surum ne demek bi bilgim yok

bro bidaha basima gelirse fotograf aticam ben delete cektim hepsine yeniden kurcam

botu sizin videonuzu izleyerek kurdum youtubeden ph bot sitesinden indirdim son surum heralde

sro tamamen bozuldu calismiyor meneger oyuna girmeye calisiyor ama sro bozuk bu durumda denemesi calismiyor sorun bu
surum ne demek bi bilgim yok
bro bidaha basima gelirse fotograf aticam ben delete cektim hepsine yeniden kurcam
botu sizin videonuzu izleyerek kurdum youtubeden ph bot sitesinden indirdim son surum heralde
Sürümden kastım bu hata isrodamı oldu trsrodamı oldu bunu öğrenmek istedim.
Bence de her şeyi silip tekrar yüklemen daha iyi olacaktır.

Selamlar,
Bence Silkroad'a günlük deneme limitini aştığı için (100 defa deneme hakkı eğer sıraya giremezse ban yer) Wemade bir günlüğüne charı banladı. Bu durumun Phbot ile alakası olmamalı.
Silkroad'a giremiyor ise IP ban yemiş olabilir. Modemi kapatıp açınca düzelmeli.
100 defa deneme yapmiyor 20 defa anca yapiyor birde bakiyon banli charin sroda calismiyor

100 defa deneme yapmiyor 20 defa anca yapiyor birde bakiyon banli charin sroda calismiyor
bot sroyu bi sekilde calismaz hale getiriyor

bot sroyu bi sekilde calismaz hale getiriyor

Sürümden kastım bu hata isrodamı oldu trsrodamı oldu bunu öğrenmek istedim.
Bence de her şeyi silip tekrar yüklemen daha iyi olacaktır.
isroda oldu bro bi bilgin var mi 24 saat ban yedim bidakine daha fazla banlarsa ne yapacaz sorun buyuk bi cozum lagzim

bro botan sorun yok sro calismaz hale geliyor bi sekilde bot da oyuna girmeye calisiyor ama bu gerceklesmiyor bide char nasi ban yiyor anliyamadim

isroda oldu bro bi bilgin var mi 24 saat ban yedim bidakine daha fazla banlarsa ne yapacaz sorun buyuk bi cozum lagzim
bro botan sorun yok sro calismaz hale geliyor bi sekilde bot da oyuna girmeye calisiyor ama bu gerceklesmiyor bide char nasi ban yiyor anliyamadim
Mesaj yazarken spam yapma lütfen.
Oyunun giriş için bir limiti var eğer bu bekleme sırasına giremezsen geçici ban atar.
Biraz beklemen gerekiyor düzelecektir.

bot otomatik yapiyor bu islemi nasil beklememe gerekir ben yeniyim fazla bilgim yok
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Mesaj yazarken spam yapma lütfen.
Oyunun giriş için bir limiti var eğer bu bekleme sırasına giremezsen geçici ban atar.
Biraz beklemen gerekiyor düzelecektir.
ozur dilerim k.b bro

yani kuyrua girmiyorsa mi kapatayim ?

Bot oyuna girmiyorsa, bir süre phbot manageri ve oyunu kapat.
En az 1 veya 2 saat geçtikten sonra tekrar denersin.
yani kuyrua girmiyorsa mi kapatayim ? char dc yedi meneger otomatik girmeye calisirken nasi olcak onu anlamadim

Selamlar,
bir defa daha bu sorunla karsilasirsam size fotograf aticam bro bu bakarsiniz tam emin olmak icin

Selamlar,
birde char 100 def deneme yapmadi en fazla 20 defa deneme yapsin charim banlandi arti silkroad da calismiyordu

Son düzenleme:
Geri