• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru phBot Belirlediğim Adette Elixiri Depodan Aldırma Ayarı Nasıl Yapılır?

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
Arkadaşlar 2 tane sorum olacak sızden cevaplar rıca edecegım.
1-bellı zaman aralıklarında ornegın Koruma-Donus-Zaman-Bır sonrakı saaaten once don .... 10 yapıyorum buraya fakat yınede tezgahı bırakıp ısınlanmayı yapmıyor bunu nasıl cozebılırım
2-ornegın guıld deposunda 19 weapon 20 adette acc elıxır var dıyelım . ben ıstıyorum kı sadece 20 tane olunca alsın bunu nasıl ayarlarız.

sımdıden degerlı yorumlarınız ıcın tesekkurler

1 - Oluşturucudan if(Süre==14:00){Devre dışı bırak;Şehre dön;} bunu dener misin. Eğer olursa her saat için yazman gerekli bunu. (14:00 ı kendine göre değiştir)
2 - Bunu isteme sebebin sürekli gelip gitmesin diye mi anlamadım. Depoya girmeden bot elixir sayısını öğrenemez. Girmişken alsın envanterinde dursun zaten stalla 20 tane olunca atar bot.

1 - Oluşturucudan if(Süre==14:00){Devre dışı bırak;Şehre dön;} bunu dener misin. Eğer olursa her saat için yazman gerekli bunu. (14:00 ı kendine göre değiştir)
2 - Bunu isteme sebebin sürekli gelip gitmesin diye mi anlamadım. Depoya girmeden bot elixir sayısını öğrenemez. Girmişken alsın envanterinde dursun zaten stalla 20 tane olunca atar bot.
Aynen 2 cevabında haklısın
1.dekını denıyeyım eyvallah baskanım baska cozumu olan var ıse beklemedeyım :ÇD

Geri