• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

phBot aynı noktada buf skil ayarı h.k

ozzan32

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Nemrut
merhabalar phbotta haritanın aynı noktasında buff ayarı nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek var mıdır ?

force carımla belırledıgım noktada koruma alanını acıp kasmaya devam etmesını ıstıyorum böyle bı ayar varmıdır acaba sungsunglarda nuker carlar alan acıp kasma alanında moob kesmeye devam edıyorlar nasıl ayarlanıyor acaba bu ayar

merhabalar phbotta haritanın aynı noktasında buff ayarı nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek var mıdır ?

force carımla belırledıgım noktada koruma alanını acıp kasmaya devam etmesını ıstıyorum böyle bı ayar varmıdır acaba sungsunglarda nuker carlar alan acıp kasma alanında moob kesmeye devam edıyorlar nasıl ayarlanıyor acaba bu ayar
Hiçbir farklı ayar yapmana gerek yok force alan skilini bot zaten kasılma alanı merkezinde açar . Ancak alandan çıkmasını istemiyorsan range yani menzili 7-8 civarı yapman gerekir. Bendede force karakter var alan açıyorum bütün party alan içerisinde hiç kimse çıkmaz. Warrior da lüre ile alan içine mob çekiyor. Gayet güzel.

Bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var. Varmıdır bu şekilde bir komut örneği? yardımcı olabilecek birisi?

Geri