Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Phbot Testing'e sağ tıklayıp Dosya Konumunu Aç diyerek açılan klasörde Config klasörü tespit edilip, içerisindeki server ve karakter isimli 2 dosyayı alıp aktarım sağlamak istediğiniz farklı bir cihazdaki Phbot'a aynı dizin üzerine yapıştırmanız çözüm olacaktır.
Normalde skilleri de alması gerekiyor. Check etmek için işlemi denediğimde sorun yaşamadım.Cevap için teşekkür ederim işlemi dediğiniz gibi yaptım 1 şey dışında sorunsuz oldu, Skill kombinasyonları hariç hepsi geldi acaba Skill ayarları farklı bir yerde mi depolanıyor ?
Net tavsiye etmem kanki. Efsane ilginç sıkıntılar çıkarıyor@Bennu Tek tavsiye edebileceğim şey phbot testing ve manager'a ait klasörleri rarlayıp bir flash yardımı ile aktarman olur hemen hemen sorunsuz geliyor fakat ileride ne gibi bir bozulma yapar belirsiz
Ben yeni bir pc aldım bahsettiğim şekilde aktardım manager için phbot yolunu değiştirdim şu güne kadar bir sorun çıkmadı sende ne gibi şeyler oldu?Net tavsiye etmem kanki. Efsane ilginç sıkıntılar çıkarıyor
Bilmeyince sorunların çıkması normal Config dosyasını aktardıktan sonra şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Bazı arkadaşlar profil oluşturduklarından ilk config aktarımı sonrası bot varsayılan olarak seçtiğinden Otomatik yapılandırma>Profili seç seçeneğinden kendi profilinizi seçmeniz gerekiyor. Bunu yapmayanlar "sıkıntı yaşıyorsun" diyebiliyorlar )Kesinlikle tavsiye etmem. Çok acayip kimsenin duymadığı bilmediği sorunlarla karşılaşabilirsin. Sıfırdan yapmak en iyisidir.
Ben varya 2 hafta uğraştım. Saçma sapan script hataları inanılmaz enteresan hatalar aldım. Phaxten çocuk bağlandı adam yazılımınk yapmış ilk defa böyle bir hata gördüm diyor hhahaahah. Neyse baştan kurdjm kendim ayarladım gitti hatalarBen yeni bir pc aldım bahsettiğim şekilde aktardım manager için phbot yolunu değiştirdim şu güne kadar bir sorun çıkmadı sende ne gibi şeyler oldu?