Achilleus s/s force nukerdir.Odysseus spear nukerdir.Güncel olarak penonda partide kasılıyorlar.Npc setli +2+3+4 karışıktır son leveldir üstündekiler hep.Job leveli 40tır ikisinin de.Bankada elixirler itemler doludur ve üzerlerinde 10m'in üstünde para bulunmakta.Mail istenirse eğer verebilirim problem değil.Tek tek satmıyorum malesef ikisi birden 175 tl.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
Force nuker 51 olmuşturAchilleus s/s force nukerdir.Odysseus spear nukerdir.Güncel olarak penonda partide kasılıyorlar.Npc setli +2+3+4 karışıktır son leveldir üstündekiler hep.Job leveli 40tır ikisinin de.Bankada elixirler itemler doludur ve üzerlerinde 10m'in üstünde para bulunmakta.Mail istenirse eğer verebilirim problem değil.Tek tek satmıyorum malesef ikisi birden 175 tl.
fiyatı 150 olmuştur acil satılıkAchilleus s/s force nukerdir.Odysseus spear nukerdir.Güncel olarak penonda partide kasılıyorlar.Npc setli +2+3+4 karışıktır son leveldir üstündekiler hep.Job leveli 40tır ikisinin de.Bankada elixirler itemler doludur ve üzerlerinde 10m'in üstünde para bulunmakta.Mail istenirse eğer verebilirim problem değil.Tek tek satmıyorum malesef ikisi birden 175 tl.
Force nuker 51 olmuştur
Son düzenleme: