• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

kuyruk hatası...

Cemokan58

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
KSRO 초원길
bot ile giriş yaptığım zaman 120 sıreaya Ekran Görüntüsü (1).pnggeldiğin de bot kapatıp tekrar giriş yapmaya çalışıyor. neden böyle yapıyor bulmadım. oyunu sildim botu sildim tekrar kurdum aynı. normal açılışta da böyle başlamak sorunda kalıyor

@Cemokan58 Launcherdeki hata java scripti ile ilgili bir uyarı metini sadece evet deyip geç bir önemi yok onun eğer proxy kullanmıyorsan botun sorunsuz oyuna giriş yapması lazım managerda bota gateway ipyi random olarak ata büyük ihtimalle çözülür

problem devam ediyor. bot tekrar kapatıp giriş yapmayı deniyor. herşeyi sildim yenden yaptım format bile attım sorun çözülmed.i belli bir kuyruk sırasına geldiğin de bot kapatıyor geri açıyor. pre açacağım olmuyor

problem devam ediyor. bot tekrar kapatıp giriş yapmayı deniyor. herşeyi sildim yenden yaptım format bile attım sorun çözülmed.i belli bir kuyruk sırasına geldiğin de bot kapatıyor geri açıyor. pre açacağım olmuyor
Oyunu botsuz launcherden açıp 13 silke normal şekilde giriş satın al preni basıp botla tekrar girmeyi dene.

nasıl yağpmam gerek biraz anlatır mısınız
. oyna giriş yapmam gerek mi almam i.çin

nasıl yağpmam gerek biraz anlatır mısınız
. oyna giriş yapmam gerek mi almam i.çin
Hesabında silk varsa launcher ile oyuna gir ıd pwnin yazıp girmeye çalış şu alandan 13 silke giriş satın al.

72piaqb.png

Geri