• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Joymax Co Ltd. ile GRZEGORZ GRYCUK (ECSRO) Arasındaki Mahkeme

AliG

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Selamlar,

Herkes paylaşım yapıyor bende yapmak istedim.

Joymax Co Ltd. firmasının ilk olarak ECSRO'ya dava açtığını biliyor muydunuz?

Dava Califorina eyaletine gelen suç duyurusu üzerine GRZEGORZ GRYCUK isimli şahsın, Joymax Co Ltd.'e ait dosyalara el koyması, düzenlemesi ve yasadışı olarak para kazanarak Silkroad Online marka değerine zarar vermesi ile başladı.

California eyaletine gelen suç duyurusu ardından görülen mahkemenin sonucu :

Dava No. SACV 09-01432 JVS (Örn.)

09-12-2011

JOYMAX CO., LTD, Davacı, v. GRZEGORZ GRYCUK, ECSRO, ECSRO.NET, GOLD SOLD, GOLDSOLD.PL ve DOES 1-10, Dahil, Davalılar.

STEVEN BROWER (SBN: 93568) BUCHALTER NEMER Davacı için Profesyonel Bir Şirket Avukatları

STEVEN BROWER (SBN: 93568)

BUCHALTER NEMER

Profesyonel Bir Şirket

Davacı Avukatları

KARAR VE DAİMİ ihtiyati tedbir

Mahkeme, burada dosyalanan evrak ve savunmaları dikkate alarak ve Davacı Joymax Co. Ltd.

EMRİ OLUP KARAR AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE GİRİLECEKTİR:

1. Temerrüt kararı Joymax Co., Ltd. lehine ve Grzegorz Grycuk, ECSRO ve ECSRO.NET aleyhine verilecektir.

2. Joymax Co., Ltd., 17 U.S.C §504(c)(2) uyarınca kasıtlı telif hakkı ihlaline dayalı yasal zararları 75.000 $ tutarında geri alacaktır.

3. Joymax Co., Ltd., 17 U.S.C. §505, 4.750$ tutarında.

4. Joymax Co., Ltd., 17 U.S.C. §505, 28.050$ tutarında.

5. Davalılar Grzegorz Grycuk, ECSRO ve ECSRO.NET ve bu sanıklarla birlikte hareket eden tüm kişi ve kuruluşlar, telif hakkıyla korunan Silkroad Çevrimiçi Sunucu yazılımının herhangi bir sürümü ile bağlantılı olarak herhangi bir bilgisayar, sunucu veya diğer elektronik cihazı kullanmaktan kalıcı olarak men edilmiştir. ve ayrıca Silkroad Online ile birlikte kullanım için herhangi bir altın, ipek, silah, zırh veya diğer karakter geliştirici jeton veya cihazların satışını veya kullanımını teklif etmekten veya teklif ettiğini iddia etmekten men edilirler.

6. 15 U.S.C. §1125(d)(ii)(C) uyarınca ve alan adlarının yeniden atanmasına ilişkin geçerli ICANN kuralları uyarınca,
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
alan adının mevcut kayıt şirketinin davacı Joymax'a atanması için işbu belgeyle emredilmiştir. Co., Ltd. ve bu mahkeme, Joymax Co., Ltd.

12 EYLÜL 2011 TARİHİNDEN BU KADAR HAZIRLANMIŞ, KARAR VERİLMİŞ VE KARAR VERİLMEKTEDİR.
____

Yargıç, Amerika Birleşik Devletleri Bölge Mahkemesi

Joymax Co Ltd. kendine açılan zararın 500.000$ olduğunu idda ediyor fakat tarafların ara buluculuğu ile bu ceza 75.000$ olarak veriliyor.

Sadece Private Server değil, goldbot ve gold satışı yaptığı için de Polonyalı arkadaşımız tam 75.000$ cezaya mahkum bırakıldı. Ayrıca bu arkadaş Joymax ve Silkroad Online oyun yetkililerine küfür ve hakaret etmekten de yargılandı.

ecsro.com alan adı ICANN kurallarına göre fes edildi ve kullanıma kapatıldı.

Private Serverları bitirmek aslında 1 dava ile mümkün ama o kadar çok varki.. Çok profesyonel bir operasyon ile ardı ardına gelen davalar ile bitebilir.

Dava ile ilgili suç duyurusu ve suç unsurları belgelerini inceleyebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ellerine sağlık ,zamanında ecsro nun davalık olduğu hakkında duyumum vardı fakat oyun aktifliği devam ettiği için böyle birşeyi ihtimal vermiyordum. Teşekkür ederiz :D

Ellerine sağlık ,zamanında ecsro nun davalık olduğu hakkında duyumum vardı fakat oyun aktifliği devam ettiği için böyle birşeyi ihtimal vermiyordum. Teşekkür ederiz :D

Sadece ECSRO değil, bu dava SJSRO MYSRO SUNWORLD ve ZSZC sahiplerinede sıçradı :) Kısacası CSRO dosyaları kullanan tüm sunucular bu davadan nimetlendi :D

Sadece ECSRO değil, bu dava SJSRO MYSRO SUNWORLD ve ZSZC sahiplerinede sıçradı :) Kısacası CSRO dosyaları kullanan tüm sunucular bu davadan nimetlendi :D
ecsro ve sjsro farklı media ile aynı serveri kullanıyo diye hatırlıyorum aynı şekilde sonradan acılan zszc sro da aynın kişinin olduğunu düşünmüştüm. zaten bu serverların hiç bir önemi kalmadı, 2011 yılından sonra bir çok internet kafecinin kendine özel serverı vardı. 11 dg 100 ortalamalı +20 itemleri 50 tl ye sattıkları için büyük bir kitlenin oyunu bırakmasını sağladılar. Sanırım internet kafeci abilere bir teşekkür borçluyuz :D

ecsro ve sjsro farklı media ile aynı serveri kullanıyo diye hatırlıyorum aynı şekilde sonradan acılan zszc sro da aynın kişinin olduğunu düşünmüştüm. zaten bu serverların hiç bir önemi kalmadı, 2011 yılından sonra bir çok internet kafecinin kendine özel serverı vardı. 11 dg 100 ortalamalı +20 itemleri 50 tl ye sattıkları için büyük bir kitlenin oyunu bırakmasını sağladılar. Sanırım internet kafeci abilere bir teşekkür borçluyuz :D

Dostum ec, sj, my, sunword ve zszc kaçırılan CSRO dosyaları kullanıyor ondan hepsi yandı :)

Bu önemli bilgiyi bizlere aktardığınız için teşekkür ederiz, müsait bir zamanda detaylı bir şekilde inceleyeceğim.

Dostum ec, sj, my, sunword ve zszc kaçırılan CSRO dosyaları kullanıyor ondan hepsi yandı :)
joymaxın zamanında zaptığı en büyük hata yayın sözleşmesi imzalamaktı isro ya tüm dilleri adepte edip diğer bölgelere dağıtımını sağlasa .ki yahoo.kr ninde o zamanlar desteği büyüktü bu gibi sızıntı ve çalıntıları yaşamayacaktı. Bu sorunların hepsi küçük işletme olmasından kaynaklanıyor mali sıkıntıları sadece eklenti satarak karşılayamadılar olanlar sadece oyunculara oldu. :(

joymaxın zamanında zaptığı en büyük hata yayın sözleşmesi imzalamaktı isro ya tüm dilleri adepte edip diğer bölgelere dağıtımını sağlasa .ki yahoo.kr ninde o zamanlar desteği büyüktü bu gibi sızıntı ve çalıntıları yaşamayacaktı. Bu sorunların hepsi küçük işletme olmasından kaynaklanıyor mali sıkıntıları sadece eklenti satarak karşılayamadılar olanlar sadece oyunculara oldu. :(

Ya hatasız kul yok dostum, herkes hata yapabilir. SJSRO MySRO falan varken bunlarda Avrupa karakterler teknik olarak sağlanamıyordu. Avrupa karakterler için insanlar hala iSRO oynuyordu. Bugün hala iSRO private serverlara sağlanamayacak özellikler vs. sağlayabilir oyuncusunu tutabilirdi. Hatalardan ders almak ve hata yapmamak gerekiyor..

Bu arada sızan CSRO dosyaları bizzat Joymax'ın kendi yayın sunucusundan çalınmıştı. Bu sebepten dolayı dava açılabildi. vSRO, thSRO ( BlackRogue ) bunlar hep farklı firmaların testing sunucularından çalınmış dosyalar. Joymax yıllardır bu yüzden onune geçemedi bu serverların.

Ya hatasız kul yok dostum, herkes hata yapabilir. SJSRO MySRO falan varken bunlarda Avrupa karakterler teknik olarak sağlanamıyordu. Avrupa karakterler için insanlar hala iSRO oynuyordu. Bugün hala iSRO private serverlara sağlanamayacak özellikler vs. sağlayabilir oyuncusunu tutabilirdi. Hatalardan ders almak ve hata yapmamak gerekiyor..

Bu arada sızan CSRO dosyaları bizzat Joymax'ın kendi yayın sunucusundan çalınmıştı. Bu sebepten dolayı dava açılabildi. vSRO, thSRO ( BlackRogue ) bunlar hep farklı firmaların testing sunucularından çalınmış dosyalar. Joymax yıllardır bu yüzden onune geçemedi bu serverların.
Şuanda da önüne geçmiyor zaten isim vermek gibi olucak fakar sailoR da silkroad r nin data sını kullanıyor. Hatta oyun media.pk sı görüntülenemiyor , fakat ne wemade başka birisi bu kişilere dava açmadı :D

Geri