• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru iSRO'daki hesabıma nasıl ulaşırım

miharbiralzoric

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İyi günler arkadaşlar, ben TRSRO açılmadan önce kullanmış olduğumuz Joymax'in SRO'suna ulaşmaya çalışıyorum ancak başaramıyorum. Oradaki hesaplarımı Joymax'in sitesine üye girişi yapıp görebiliyorum ancak Joymax'in sitesinden indirmiş olduğum "SilkroadOnlineGlobal_Official_v1_592.exe" dosyasını çalıştırdığımda sürekli "Execute File Error" veriyor. Görselini de ekledim. Joymax destek'e de soru oluşturdum, başka bir link verdiler gene aynı dosyayı indireceğim ancak gene aynı problem oldu, bakalım nasıl çözüm önerecekler.

Benim aklıma gelen soru şu, Türkiye lokasyonunda olduğum için mi acaba çalışmıyor dosya? aynı zamanda TRSRO'yu uninstall yaptıktan sonra da tekrar denedim belki engelliyordur diye, gene olmadı. Fikri veya çözümü olan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    45.6 KB · Görüntüleme: 2
Bahsettiğin .exe oyunun setup kurulum dosyasına ait büyük ihtimal bozuktur o yüzden kuramıyorsundur.
Şuan dilersen trsro dilersen isro oynayabilirsin herhangi bir sınırlama söz konusu değil.
Şu linkten ''
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
'' tekrar indirip kurmayı dene

hocam bu yolladığın linkten indireceğim sroya girişte Joymax'teki hesabımla mı giriş yapacağım. çünkü tek amacım Joymax'teki hesabımdaki çarıma ulaşmak.

sağol hocam çok teşekkür ederim :)

Aynen verdiğim link global silkroadın kurulum setup linkidir :)
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma, bunu şimdi indird,m ve kurulumu yapmaya çalışırken gene aynı hata ile karşılaştım yani "Execute File Error" verdi. acaba benim bilgisayarda mı eksik bi dosya var?

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma, bunu şimdi indird,m ve kurulumu yapmaya çalışırken gene aynı hata ile karşılaştım yani "Execute File Error" verdi. acaba benim bilgisayarda mı eksik bi dosya var?
Büyük ihtimal bilgisayarınızda bir şeyler eksik setup dosyasını masaüstüne alıp yönetici olarak çalıştırır mısınız?
Eğer oda çözüm olmazsa bendeki kurulu isroyu rarlayıp bir yere yükleyip atarım :)

Büyük ihtimal bilgisayarınızda bir şeyler eksik setup dosyasını masaüstüne alıp yönetici olarak çalıştırır mısınız?
Eğer oda çözüm olmazsa bendeki kurulu isroyu rarlayıp bir yere yükleyip atarım :)
tıpkı dediğin gibi yaptım bu sefer de şöyle bir hata aldım.

Ekli dosyalar

• adsasd.jpg
    adsasd.jpg
    105.6 KB · Görüntüleme: 5
Geri