İyi günler arkadaşlar, ben TRSRO açılmadan önce kullanmış olduğumuz Joymax'in SRO'suna ulaşmaya çalışıyorum ancak başaramıyorum. Oradaki hesaplarımı Joymax'in sitesine üye girişi yapıp görebiliyorum ancak Joymax'in sitesinden indirmiş olduğum "SilkroadOnlineGlobal_Official_v1_592.exe" dosyasını çalıştırdığımda sürekli "Execute File Error" veriyor. Görselini de ekledim. Joymax destek'e de soru oluşturdum, başka bir link verdiler gene aynı dosyayı indireceğim ancak gene aynı problem oldu, bakalım nasıl çözüm önerecekler.
Benim aklıma gelen soru şu, Türkiye lokasyonunda olduğum için mi acaba çalışmıyor dosya? aynı zamanda TRSRO'yu uninstall yaptıktan sonra da tekrar denedim belki engelliyordur diye, gene olmadı. Fikri veya çözümü olan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Benim aklıma gelen soru şu, Türkiye lokasyonunda olduğum için mi acaba çalışmıyor dosya? aynı zamanda TRSRO'yu uninstall yaptıktan sonra da tekrar denedim belki engelliyordur diye, gene olmadı. Fikri veya çözümü olan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.