eskiden böyle bir sorun yoktu. 2 farklı bot klasörü ve 2 farklı manager ile hem isro hem trsro açabiliyordum. şimdi tr açıkken isro denemeye başlamıyor çarlar. çözümü ne olabilir?
@Burak Yoğun
@Burak Yoğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 farklı bot klasörü neden yapıyorsun ki tek manager üzerinden açabilirsin zaten 2 çarını veya kaç tane hesabın varsaeskiden böyle bir sorun yoktu. 2 farklı bot klasörü ve 2 farklı manager ile hem isro hem trsro açabiliyordum. şimdi tr açıkken isro denemeye başlamıyor çarlar. çözümü ne olabilir?
@Burak Yoğun
denemedim öyle. deneyip güncellerim2 farklı bot klasörü neden yapıyorsun ki tek manager üzerinden açabilirsin zaten 2 çarını veya kaç tane hesabın varsa
tek bir managerın içerisine ekleyip çarlarını öyle açabilirsin yani sadece managerin 'in içerisinden o hesabın hangi silkraod olduğunu ve sunucusunu seçersin bittidenemedim öyle. deneyip güncellerim
aydınlandım resmen teşekkürler konu kilit.tek bir managerın içerisine ekleyip çarlarını öyle açabilirsin yani sadece managerin 'in içerisinden o hesabın hangi silkraod olduğunu ve sunucusunu seçersin bitti