• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru Gold vıp kaç ay tek tık

Anaconda

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
İSRO Theia
Başlıkta görüldüğü gibi arkadaşlar, 1k silk harcarsam ay başında, toplamda kaç ay tek tık giriç yaparım

ister 300 e silver yap ister 1k ya gold yada 5k plat derecesinin süreye bir farkı olmuyor her türlü 2 ay sonraki ay başına kadar tek tık gireceksin

ister 300 e silver yap ister 1k ya gold yada 5k plat derecesinin süreye bir farkı olmuyor her türlü 2 ay sonraki ay başına kadar tek tık gireceksin
Yanlışın var hacım, gold vıpte 3 ay diye biliyorum ama birisi 4 ay dedi o yüzden soruyorum tam emin olamadım, eğer kesin bilmiyorsan lütfen böyle cevap yazma

giren ayın 2 si ile 5 arası 1 k silk yüklersen gold vıp olursun 2 ay gold 2 ay silver vıp buff 4 ay tek atarsın. 5 inden sonra alırsan 1 ay gold 2 ay silver vıp olup 3 ay tek atarsın.

giren ayın 2 si ile 5 arası 1 k silk yüklersen gold vıp olursun 2 ay gold 2 ay silver vıp buff 4 ay tek atarsın. 5 inden sonra alırsan 1 ay gold 2 ay silver vıp olup 3 ay tek atarsın.
Kesin değil mi bu reis ona göre 1k silk çekicem ayın 2sinde

evet Doğruda Oyuna giriş ise dert daha uygun getirebilirsin. 300 silk alıp 3 ay tek tıkdada girebilirsin

Geri