Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hata kısaca IP limit aşıldı diyor büyük ihtimal arka planda TRSRO için açık kalmış phbot.exe var buda açık olduğu için 2 olan limiti doldurmuş sayılıyorsun görev yöneticisinden TRSRO'ya dair bir phbot.exe açıksa kapatmayı ve tekrar açmayı deneArkadaşlar TR SRO Oynuyorum
Gateway: IP limit has been exceeded bu hatayı alıyorum ve karakter oyuna girmiyor sebep ne olabilir
Hocam yaptıklarımı soylıyeyım sıze kısacaHata kısaca IP limit aşıldı diyor büyük ihtimal arka planda TRSRO için açık kalmış phbot.exe var buda açık olduğu için 2 olan limiti doldurmuş sayılıyorsun görev yöneticisinden TRSRO'ya dair bir phbot.exe açıksa kapatmayı ve tekrar açmayı dene
wifinizi komple sıfırlayın ve adresinizi sıfırlayın başkası sizin wifi adresiniz ile giriyor olabilirHocam yaptıklarımı soylıyeyım sıze kısaca
1- Modemı acıp kapadım
2- Pc komple acıp kapadım
3- Karakterın sıfresı değiştirdim.
4- Son olarak Manuel olarak gırıs yapmaya calıstım o zamanda
'' resımde goruldugu uzere Mevcut İP ye erısım sınırı oldugundan sunucuya bağlanılamamaktadır. hatası verıyor.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
Abiler karakterin bugda kalma ihtimali olabilir mi acaba .
Gamegamiye de yazdım fakat karakterinize giriş yapılmış diyor
Şöyle ki ben bu hatayı almadan önce PC ye format attım. Format atmadan önce karakterler oyuna giriş yapıyordu fakat format sonrası eski phbot dosyasını olduğu gibi koplayip yapistirdim .wifinizi komple sıfırlayın ve adresinizi sıfırlayın başkası sizin wifi adresiniz ile giriyor olabilir
Söyledikleri doğru galiba çarları vınn gibi bir ip sağlayıcı ile açmaya çalışıyorsun büyük ihtimal sistemdeki ağ ayarların bozuk x çar için belirlenen veya atanan bir ip yok ise girmeye çalıştığı açık çarların ipsi olabilir bu tamamen sistemindeki ağ ayarlarına ve atamalarına bağlı bir durumAbi
Şöyle ki ben bu hatayı almadan önce PC ye format attım. Format atmadan önce karakterler oyuna giriş yapıyordu fakat format sonrası eski phbot dosyasını olduğu gibi koplayip yapistirdim .
Partimdeki diğer 6 karakter oyuna giriş yaptı 3 karakterinde ise yukarida belirttiğim hata devam ediyor.
Wifi kapatıp açmama rağmen aynı şekilde devam ediyor. Oyundan bakıyorum charlar oyunda gözükmüyor.
Gamegami de bu şekilde bana cevap yazdı ekte verdim.
Tesekkurler kanka wın ayarlarını tekrardan yaptım konu duzeldı cok sukurSöyledikleri doğru galiba çarları vınn gibi bir ip sağlayıcı ile açmaya çalışıyorsun büyük ihtimal sistemdeki ağ ayarların bozuk x çar için belirlenen veya atanan bir ip yok ise girmeye çalıştığı açık çarların ipsi olabilir bu tamamen sistemindeki ağ ayarlarına ve atamalarına bağlı bir durum