• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Gateway: IP limit has been exceeded Hatası

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
Arkadaşlar TR SRO Oynuyorum

Socket address not available error

Socket address not available error

[17:23:57] Giriş: İkincil şifre girildi

[17:23:57] Gateway: IP limit has been exceeded
[17:23:57] Giriş: İkincil şifre girildi

HATA BU SEKILDE ARKADASLAR BU HATANIN COZUMU NEDIR.323.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-15-21-56-04-929_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-15-21-56-04-929_com.miui.gallery.jpg
    242.7 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Arkadaşlar TR SRO Oynuyorum
Gateway: IP limit has been exceeded bu hatayı alıyorum ve karakter oyuna girmiyor sebep ne olabilir
Hata kısaca IP limit aşıldı diyor büyük ihtimal arka planda TRSRO için açık kalmış phbot.exe var buda açık olduğu için 2 olan limiti doldurmuş sayılıyorsun görev yöneticisinden TRSRO'ya dair bir phbot.exe açıksa kapatmayı ve tekrar açmayı dene

Hata kısaca IP limit aşıldı diyor büyük ihtimal arka planda TRSRO için açık kalmış phbot.exe var buda açık olduğu için 2 olan limiti doldurmuş sayılıyorsun görev yöneticisinden TRSRO'ya dair bir phbot.exe açıksa kapatmayı ve tekrar açmayı dene
Hocam yaptıklarımı soylıyeyım sıze kısaca
1- Modemı acıp kapadım
2- Pc komple acıp kapadım
3- Karakterın sıfresı değiştirdim.
4- Son olarak Manuel olarak gırıs yapmaya calıstım o zamanda
'' resımde goruldugu uzere Mevcut İP ye erısım sınırı oldugundan sunucuya bağlanılamamaktadır. hatası verıyor.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Abiler karakterin bugda kalma ihtimali olabilir mi acaba .
Gamegamiye de yazdım fakat karakterinize giriş yapılmış diyor

Ekli dosyalar

• 323.jpg
    323.jpg
    172.2 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Hocam yaptıklarımı soylıyeyım sıze kısaca
1- Modemı acıp kapadım
2- Pc komple acıp kapadım
3- Karakterın sıfresı değiştirdim.
4- Son olarak Manuel olarak gırıs yapmaya calıstım o zamanda
'' resımde goruldugu uzere Mevcut İP ye erısım sınırı oldugundan sunucuya bağlanılamamaktadır. hatası verıyor.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Abiler karakterin bugda kalma ihtimali olabilir mi acaba .
Gamegamiye de yazdım fakat karakterinize giriş yapılmış diyor
wifinizi komple sıfırlayın ve adresinizi sıfırlayın başkası sizin wifi adresiniz ile giriyor olabilir

Abi
wifinizi komple sıfırlayın ve adresinizi sıfırlayın başkası sizin wifi adresiniz ile giriyor olabilir
Şöyle ki ben bu hatayı almadan önce PC ye format attım. Format atmadan önce karakterler oyuna giriş yapıyordu fakat format sonrası eski phbot dosyasını olduğu gibi koplayip yapistirdim .
Partimdeki diğer 6 karakter oyuna giriş yaptı 3 karakterinde ise yukarida belirttiğim hata devam ediyor.
Wifi kapatıp açmama rağmen aynı şekilde devam ediyor. Oyundan bakıyorum charlar oyunda gözükmüyor.
Gamegami de bu şekilde bana cevap yazdı ekte verdim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-15-21-51-04-252_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-15-21-51-04-252_com.android.chrome.jpg
    742.2 KB · Görüntüleme: 11
Abi

Şöyle ki ben bu hatayı almadan önce PC ye format attım. Format atmadan önce karakterler oyuna giriş yapıyordu fakat format sonrası eski phbot dosyasını olduğu gibi koplayip yapistirdim .
Partimdeki diğer 6 karakter oyuna giriş yaptı 3 karakterinde ise yukarida belirttiğim hata devam ediyor.
Wifi kapatıp açmama rağmen aynı şekilde devam ediyor. Oyundan bakıyorum charlar oyunda gözükmüyor.
Gamegami de bu şekilde bana cevap yazdı ekte verdim.
Söyledikleri doğru galiba çarları vınn gibi bir ip sağlayıcı ile açmaya çalışıyorsun büyük ihtimal sistemdeki ağ ayarların bozuk x çar için belirlenen veya atanan bir ip yok ise girmeye çalıştığı açık çarların ipsi olabilir bu tamamen sistemindeki ağ ayarlarına ve atamalarına bağlı bir durum

Söyledikleri doğru galiba çarları vınn gibi bir ip sağlayıcı ile açmaya çalışıyorsun büyük ihtimal sistemdeki ağ ayarların bozuk x çar için belirlenen veya atanan bir ip yok ise girmeye çalıştığı açık çarların ipsi olabilir bu tamamen sistemindeki ağ ayarlarına ve atamalarına bağlı bir durum
Tesekkurler kanka wın ayarlarını tekrardan yaptım konu duzeldı cok sukur :D

Geri