• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
gg_76f0a5f66ac8a898c8.png

Merhaba Srolobby Ailesi :)

Bugün sizlere gamegaminin silkroad online ismi ve logosu için yaptığı marka tescili hakkında bilgi vereceğim.

Bunu bizlerle bulup paylaşan ''JerkHead'' nickli çağlar arkadaşa teşekkürler.

Bu marka tescili türk patent ve marka kurumunun 27.04.2022 tarih ve 395 Sayılı resmi marka bülteninde 1397. sayfada bulunmaktadır.

4mcoz07.png

İlgili Resmi Marka Bülteni:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Bu demek oluyor ki gamegami dilediği ortamda gerek websitelere mahkeme kararı ile erişim engeli getirtebilir
Youtube twitch gibi platformlardaki içeriklere dilediği gibi müdahale edip yayından kaldırtabilir o içerikleri üretenlerin başını ağrıtabilir.

Gamegami private sunucuların, içeriklerin ve yayınların kökünü sağlam kazımak için emin adımlarla ilerliyor.

Başka bir konuda görüşmek üzere :)

Oyun piyasaya çıkalı 1 yıl oldu bu tip patentler için çok geç kalınmadımı ?
Tamam hukuki açıdan şirket doğru yolda ancak ülkemizde zaten hukuki süreçler çok yavaş işliyor. Bu yüzden bu tip patent başvuruları için geç kalındığını düşünüyorum.

Oyun piyasaya çıkalı 1 yıl oldu bu tip patentler için çok geç kalınmadımı ?
Tamam hukuki açıdan şirket doğru yolda ancak ülkemizde zaten hukuki süreçler çok yavaş işliyor. Bu yüzden bu tip patent başvuruları için geç kalındığını düşünüyorum.
Şahsi düşüncem bence de çok geç kalınmış bir şey fakat lisans sözleşmesi haberini çok erken süreçte paylaştım insanlarla bunun etkisi büyük.
Gamegami belki her şeyi ayarlayarak yayın hayatına başlayacaktı tahminimce onlarda bu kadar hazırlıksız yakalanmayı beklemiyorlardı.
Geç olsun güç olmasın en önemlisi bu bence.

Geri