• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

DarkJokes (JokeSpy) Ali Sarıgül Hakkındaki Tüm Gerçekler!

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
1.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere botspy bilinen adı eski ismiyle darkjokes yeni ismiyle jokespy kanalı sahibi Ali Sarıgül hakkında tüm gerçekleri detaylarıyla dökeceğim.

Kısa Özet:
Bu karakter yoksunu sahte izlenme sahte abone satın alarak tüm sosyal medya hesaplarına basıyor izlenmeleri sahte aboneleri sahte bot basarak izleniyorum havası vererek sıfır oyun bilgisiyle bu oyunun ALLAH'ı gibi takılmaya çalışıyor.
Yanındaki 3-5 yakala köpekte bunun külliyedeki işinden dolayı bunun götünü yalıyor..

Bu kategorinin botçu panelci sahte izlenme ve aboneyle bir boklar yapıyor gibi görünen oyun bilgisi sıfır aptallara ihtiyacı yok..

51h6fuk.png

Şu görsellerdeki şeyleri söyleyip hangi yüzle tekrar bot basarak tutunmaya çalışıyor anlamak mümkün değil :ROFLMAO:

Bu karakter yoksunu sbot ayarları videosu yapan kimse tarafından önemsenmeyen basit bir silkroad oyuncusuydu fakat biz bunu hemşerimiz olduğu için adam yerine koyduk oyuna dair tüm bilgi birikimimizi bu şeref yoksunu kişiyle paylaştık.

Bu karakter yoksunu kişi bizi internet ortamında bir yerlere gelebilmek için basamak gibi kullanmaya çalıştığı için bir süre sonra arkadaşlığımız bozuldu.
Hatırlayacaksınız ki Silkroad Online Türkiye lisans haberini paylaşan benim fakat üzerinden prim yapıp kendisi duyurmuş kendisi bulmuş paylaşmış gibi havalara girerek prim kastı.

Benim 2023 yılında ekipman olarak pek bir şeyim yoktu ufak ufak yayınlar yapmaya başladım
Şirkette izleyen 10-20 kişiye dağıtmam için 1.100 silk gibi bir miktar silki bana verdi.

Bahse konu karakter yoksunu yayına gelip zamgami ıvır gami zıvır gami diyerek yayını kasıtlı olarak baltalamaya çalıştı.
Haliyle uyarıldığım için yazmaması için geçici olarak bu şahsı kanaldan muteledim.

eh5v8fq.png

Bu egodan o kadar kabarmış seviyede ki sen beni nasıl mutelersin kafasıyla 3 küsür yıldır emek ettiğimiz kendi kanalındaki tüm yetkilerimi aldı.
Dedik arkadaşlığın çıkar üzerineymiş sıkıntı yok diyerek bildiğimiz işi oyuna dair rehberlerimi üretmeye devam ettim.

Şirket benim lisans duyurumdan dolayı bunu arkadaşlarımızdan gördüğü için adam yerine koyup yayın açması için uzun süre para verdi fakat bu kişi egodan o kadar şişti ki parasıyla yayınını yaptığı oyuna ve şirkete kara para aklıyorlar diyecek kıvama geldi.

Tabi durum bu kadar şirket içinde kötüye gidince bunun maması kesildi ve kanalına telif attılar.
Daha sonra şirketin kurucu sahibine yalvar yakar teliflerini geri çektirdi.
Bu süreçte arkadaşlığımız bozulduğu için ne yayınlarını izledim nede ne yaptığına dair tek bir şey izledim.

iSRO'da aynı ortamda bulunan arkadaşlarımızdan birisi yayınında bir moderatörüm vardı siktir ettim diyor senin için dediği noktada bir bok bilmeyen bizim bilgi ve emeğimizle olduğu noktaya gelen kişi bana bunu mu diyormuş dedim ve site içeriğimizi kullandığı tüm videolarına telif attım ve kanalını kapattırdım.

Teliflere ait görseller

q56h36e.png

s1jtokc.png

Tabi bu şahıs bunu kendine yediremediği için bana ait içeriklere 2 adet sahte telif atarak benim kanalımı kapattırmaya çalıştı.

Sahte telif atmaya çalıştığı videolar

xydwyim.png

Sahte teliflerine ait görseller

9pl6avh.png

nmraram.png

YouTube destek ekibiyle görüşerek attığı sahte telifleri de geri kaldırılmasını sağladım.

Uzun süreler ortalıkta yoktu sözde oyunu oynayan şöyle şerefsiz böyle namussuz bu aptal oyuna para vereceğinize gidin yatırım yapın diye gram aklıyla insanlara sövüyor sayıyor ve kendince akıl veriyordu.

4z9lh9g.png

9yvsuxt.png

Bu şahsın piskolojisi o kadar bozuk ki silkroad online türkiye destek ekibine insanları şikayet ediyor daha sonra ya bu adamları banlandınız benden biliyorlar diye yaptığı şeyi de inkar ediyor fakat destek mesajlarına ulaşmak çok zor olmadı..

Şikayet Ediş

2cdwjqx.png

dwrsit7.png

Sizden biliyorlar diye kıvırış..

by03h27.png

Sanırım yarın bir gün bunlar ortaya çıkar diye o kadar korkmuş olacak ki destek ekibine bunları silemiyor muyuz diye soruyor :D

kendd5j.png

Oyuna 8/8 parti atanlardan şikayetçi fakat kendi goldbotları söz konusu olduğunda gözleri kör oluyor

1jz1wz2.png

Bu kendine ait goldbot ve guildi

q56n10b.png

Bu kendine ait goldbotlardan birisinin global geçmişi

b13pew6.png

Bok gibi dediği oyuna arka planda oynarken erkekler;

h99qu4h.png

fbr3zku.png

Malum şirketten aldığın paracıkları yerken hiç sıkıntı yok fakat karalama yaparsan ban yersen böyle ağlarsın

5asvm9q.png

Eski Kanalı DarkJokes'e parayla satın aldığı sahte izlenme ve botlara ait bazı görseller

qllo4k7.png
dvubsyw.png

e0jts7y.png

ripejls.png

2i2t548.png

ik13mb8.png

Çocuğun tüm sosyal medyası o kadar bot ki dayıların hediye dilendiği Tiktok içeriklerine bile sahte izlenme satın almış :ROFLMAO:

3d2k7tl.png

ve yine o kadar yanında çevresinde kimse yok ki discord sunucusu için sahte discord bot hesapları satın almış..

397jdky.png

İşin saçma yanı bu kininden o kadar yerinde duramıyor o kadar kuduruyor ki botu videolarına ve yayınlarına kendi alıyor fakat ben basıyormuşum gibi tiyatro çeviriyor.

sdu4the.png

Gelelim yeni kanalına aldığı botlara

7ztgu17.png

d3tmg7k.png

n50ol5c.png

gl8ldu1.png

Ne kadar bot satın aldıysa artık yüklenmemiş destek bakın şu sattığınız botlara diyor :ROFLMAO:

99t3d0i.png

Tüm görsellerde de görüldüğü gibi oyuna sövüyor sayıyor her türlü iftirayı atıp tekrar 2024'te silkroad oynanır mı diye yüzsüz bir şekilde bot basarak gerek isro ve gerekse trsroda tutunmaya çalışıyor.

2yrk42z.png

Yanındaki 3-5 kişi bile bununla taşak geçiyor :ROFLMAO:

5qoh3id.png

Bot bastığını ifşa ettik diye ağza alınmayacak küfürler havada uçuyordu..

i3fc5jv.png
35qlle7.png

Fakat eski yediği bokları çok çabuk unutmuş gibi duruyor..

6d5t8i3.jpg

9blpovl.jpg

Kanalını bize karşı hakaretlerden dolayı teliflediğim için benim emeğimle kazandığı 3-5 insana da beni yem etmeye çalıştı fakat tiyatrosu elinde patladı.

1u3p354.png

Bizi hançer vurmakla suçlayan insan bir günden bir güne bu kadar bana emek ettin emeklerin için teşekkür ederim demedi.
Bunun yerine y*rakta kafa var burakta kafa yok gibi aşağılacı ezikleyici ne kadar söz varsa sarf etti..

Eski kanalı kapatılınca bot basarak izlendiğini ve bir kitle edindiğini sanan arkadaşın ağzından böyle salyalı sözler akmıştı..

6uz6geh.png

Gelelim günümüze.. bu şahıs o kadar yüzsüz ve utanmaz ki şuan insanlara beni bir iş sahibi olsun diye emek ettik uğraştık destek olduk fakat para için kendini sattı diye iftira atarak olur olmadık ne kadar söylem varsa bana yapıştırmaya çalışıyor.

ds6l3bp.png

Bu konunu açılması tamamen kendisinin bu aptal yorumundan dolayıdır.

İnsanında bir sabır sınırı var hem benim lisans haberim üzerimden şirketten paraları kazan video ve içeriklerinde emeğimle bir yerlere geldiğini zannet sonrada bana olur olmadık ne kadar yalan dolan şey varsa isnat et.. artık yeter!

Şuan ki kanalı Silkroad Online'da yetkili kişiler tarafından tekrar kapatılacak ben kapatılması için elimden gelen her yere yaptığı yediği bokları teferruatlarıyla ilettim.
Gereken işlemlerin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Sizlere söyleyebileceğim tek şey çıkarı bitince değişen yüzü olmayan utanması olmayan ahlaklı gibi görünüp insanlara ahlak erdem onur satmaya çalışanların arka planda ne kadar ciğeri beş para etmez tipler olduğunu çok net görün ve bu gibilerden uzak durun.

Eğer bu şahıs haddini aşmaya devam ederse elimizdeki çok fazla şahsıma ettiği küfürlerle davalık olacak.

Bunlara basit bir örnek..

ho4b9w2.png

Elimde bunun gibi bir sürü küfür hakaret mevcut umarım daha fazla şansını zorlamaz aksi halde sonucu kendisi için bayağı ağır olacak.​

İlk yayın açtığı video attığı zamanlarda gelen eleştirilere ana bacı küfür ederek engelliyordu arkadaş. Sonra Alex ile dost oldu, sonra birden bire Faculty desteği alınca alexe sövmeye başladı.
Ciddiye alınacak bir insan değil, tek avantajı zamanında sro kategorisinde güncel video/içerik olmayınca kendinin Silkroad Kategorisinde tek güncel video atan yayın yapan bir yayıncı olmasıydı.
Bile bile polemiklere girerek millete söverek bir yerlere gelmeye çalıştı. Community bunun gibi insanları tarihe çok rahat ve temiz bir şekilde gömdü.
En son toprağınıda sen attın Burak bundan sonra götü toparlayamaz keko.

İlk yayın açtığı video attığı zamanlarda gelen eleştirilere ana bacı küfür ederek engelliyordu arkadaş. Sonra Alex ile dost oldu, sonra birden bire Faculty desteği alınca alexe sövmeye başladı.
Ciddiye alınacak bir insan değil, tek avantajı zamanında sro kategorisinde güncel video/içerik olmayınca kendinin Silkroad Kategorisinde tek güncel video atan yayın yapan bir yayıncı olmasıydı.
Bile bile polemiklere girerek millete söverek bir yerlere gelmeye çalıştı. Community bunun gibi insanları tarihe çok rahat ve temiz bir şekilde gömdü.
En son toprağınıda sen attın Burak bundan sonra götü toparlayamaz keko.
Ciğeri beş para etmez bir tip bu konudaki gerçeklere rağmen hala bunu adam zanneden ve yalamaya çalışan tipler var görsen bunları devlet hastanesinin bile kabul etmeyeceği şizofreni vakaları..
Videolarının arka planı neredeyse %90 benim benim bilgisayarımda kurduğum local sunucuda hazırlıyordu videoları bilgiler hazır ortam hazır tek yaptığı video kayıt tuşuna basıp video yapmaktı benim emeğimle bir bok oldu fakat azıcık adam olsa emeğimize karşı saygısızlık yapacağına saygı duyardı fakat o sizi kullandım attım kafasıyla yaklaştı böyle davranan birisine gerekeni telif atarak bu topluluktan silerek cevap verdim.
Utanır yüzü olmadığı için yanındaki 3-5 tip ile bir şeyler yaptığını zannediyor fakat bu oyuna topluluğuna sövüp sayıp tekrar gelip tutunma şansın yok..
Çocuğun tüm sosyal medyası parayla satın aldığı sahte bot abone sahte bot izlenme başka hiç bir vasfı yok bu ortamda.

Geri