Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı hatayı alıyorum. hepsini denedim ama sorun devam ediyor. başka bir öneriniz var mı acaba?Ekran kartın Nvidia iseDeğerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.şunu kurup ekran kartını güncelle
Amd iseDeğerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.şunu kurup ekran kartını güncelle.
Ardından şunları indirip kurmanı tavsiye ederim.
1-Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
2-Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
3-Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
4-Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Bunların hiç birisi sorunu çözmezse de oyunu silip tekrar yüklemeni tavsiye edebilirim.
Silkroad clienti açıkken directx9 veya 10 kullanan bir oyuna uygulamaya giriyor musunuz?bende aynı hatayı alıyorum. hepsini denedim ama sorun devam ediyor. başka bir öneriniz var mı acaba?
sadece silkroad açık phbot ile .Silkroad clienti açıkken directx9 veya 10 kullanan bir oyuna uygulamaya giriyor musunuz?