Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad gpazar silkroad kılıçgame

Soru Clientless DC sorunu cozum (idarelik)

fujileo45

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
Mobile Aries
bugun ihtibariyle Clientles sorunu yasayanlar kımler sorunu cozebıldınızmı mı ticket attım sorunun botta oldugunu soyledıler takıp ettım bot atcıda alişveris yaptıgı anda oyun clıentles dc oluyor fellow petı olmayan slotalara atla gıden veya at canı alan arkdaslar bottan at atcanı vs almayı kapatsınlar charların ustunde fazladan at ve at canı bulundursunlar sorun cozulecektır ıyı oyunlar

Son düzenleme:
Trsro navmesh güncellemesi aldığı için phbot bozuldu.
2 adet çözümü var
1- Ryanı bekleyip botu düzeltmesini beklemek.
2- Artık ne kadar karakteriniz varsa her birini tek tek elle şehirde potundan reparinie kadar herşeyini yaptıktan sonra şehirden biraz uzak bir alanda botu tekrar başlatmanız sorunu çözer bot otomatik olarak kasılma alanına gider.

yok sadece atcida sorun yasiyor cok denedım dedıgım gıbı yaparsalar sorun duzelecektır sadece atcıda alma ıslemı yapmasınlar yeter denedım sorun kalamdı

Şuanlık ryanı beklemekten başka pek bir çözüm yok :)
benimkisi gecici cozum idarelik :)
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

simdi bi arkadasimla konustum farkli npclerde dc yıyenlerde varmıs ayni sekılde potcuda sorun yasıorsan elle ustune senı ıdare etcek kadar cantanı fullucen ph bottan hp mp almayı kapatıcan ölüp sehre dondugunde potcudan alısverıs yapmasa clıenless olmaz ustunde kalan potla sorunsuz kasılma alanına gıder

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Geri