• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Canon MF237w Yazıcı Sorunu

Burakcode

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
TRSRO Troya
Arkadaşlar bu yazıcı pc üzerinde kafasına göre belge seçiyor. Bir word belgesi yazdırırken diğer word belgesini yazdırmıyor yada .jpeg yazdırmıyor da .pdf uzantılı dosya yazdırıyor yada başka bir .jpeg yazdırıyor :). Uzantı hiç önemli değil sadece kafasına göre seçiyor ve yazdırıyor. Seçtiğini de istediğin zaman istediğin kadar yazdır sıkıntı yok. Neye göre seçim yapıyor çözemedim ben. Var mı daha önce buna benzer bir sorun yaşayan ?

Daha önce yazdırma işlemi için sıraya aldığın resimler olabilir mi acaba? Sorunun devam etmesi halinde Canon Türkiye ekibinden destek almayı deneyebilirsin.

Yazdırma için herhangi bir bekleme bırakmıyorum. Sıra yok ona dikkat ettim. Driver da güncelledim.

Usb kablosunu değiştirin. Farklı bir usb portundan bağlayın ya kabloda, ya da usb girişlerinde kesilmeye neden olan birşey olabilir.

Usb kablosunu değiştirin. Farklı bir usb portundan bağlayın ya kabloda, ya da usb girişlerinde kesilmeye neden olan birşey olabilir.
Denendi. Yine olmadı maalesef. Bilgisayar kullanıcı adı türkçe karakter kullanmamayı denedim. Yine cevap yok. Son olarak bilgisayar adını değiştiricem. Olursa bilgi veririm buradan. Olmassa nasip :)

İndirdim driverları, yükleyemedik. Yazıcı çalışıyor yarıya geliyor kağıt, çat duruyor

Kağıt sıkışması yapıyor olabilir mi? Yazıcı yeniyse servise söylemeniz uygun olur. Yeni değilse kağıdı çeken dişlileri ıslak mendille silin (gerekirse kapağı açıp, toner çıkarıp dişliyi görün), olmassa dişlinin değişmesi gerekir.

Kağıt koyma bölümündeki kısımda kağıt çekme kısmında arıza olabilir bir ara bende olmuştu 150₺ gibi bir meblağa tamir ettirmiştim parça arıza yapmıştı.

Geri