Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
Aynen arena coinleri oto çantaya çekiyor. Fakat düşen gold , elixir , stone benim char bir türlü toplamıyor.Toplama filtresinden ayarlı ise elle zaten toplar herşeyi. Ancak şimdi arena coinler posta yolu ile geliyor. Onu nasıl oto toplayacağız ?
Edit : Tamam şimdi farkettim . bu plugin posta yolu ile gelenleride alabiliyormuş. Teşekkürler.
toplama ayarların yanlış demek ki. profil değiştiriyorsan yeni profil içinde ayarları kontrol etmeyi unutma. görsel atarsan bakalımAynen arena coinleri oto çantaya çekiyor. Fakat düşen gold , elixir , stone benim char bir türlü toplamıyor.
normal kastığım profille eklentiler kısmına gelip start diyorum sadecetoplama ayarların yanlış demek ki. profil değiştiriyorsan yeni profil içinde ayarları kontrol etmeyi unutma. görsel atarsan bakalım
Bildiğim kadarı ile toplama ayarları profillere göre değişmiyor, hangi profilde olursa olsun aynı toplama ayarları kalıyor diye biliyorum.toplama ayarların yanlış demek ki. profil değiştiriyorsan yeni profil içinde ayarları kontrol etmeyi unutma. görsel atarsan bakalım
normal kastığım profille eklentiler kısmına gelip start diyorum sadece