• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Bilgi Paylaşım ve Yardım

obstacle

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
VSRO Thien_Kim
Merhabalar Herkese, Ben eski silkroad online kullanıcısıyım.. Alps serverinde çok uzun yıllar oynadım. Fakat Trsro da değişiklikler gördüm, eventler, bazı degreelerde görev ile sun alımları var.. Bunların örneklerini verecek olursam konumuz uzar, Eski silkroad kullanıcıları Trsro ile farkları nedir ne yenidir? hem bilgi paylaşımı hemde sohbet açısından güzel bir konu diye düşündüm.. Teknik bilgim var fakat oyunun yüzeysel olarak değişikliklerini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkürler İyi Oyunlar...

Cok asırı bır fark yok. Eskı Sro da 0 dan baslayınca ıtem pot bedavaydı TRSRO da hersey paralı ve zor.

Merhabalar Herkese, Ben eski silkroad online kullanıcısıyım.. Alps serverinde çok uzun yıllar oynadım. Fakat Trsro da değişiklikler gördüm, eventler, bazı degreelerde görev ile sun alımları var.. Bunların örneklerini verecek olursam konumuz uzar, Eski silkroad kullanıcıları Trsro ile farkları nedir ne yenidir? hem bilgi paylaşımı hemde sohbet açısından güzel bir konu diye düşündüm.. Teknik bilgim var fakat oyunun yüzeysel olarak değişikliklerini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkürler İyi Oyunlar...
Merhabalar.
Global sisteminde yerden 1-70 level arası gold düşmez token sistemi var 1-70 arası sos setini görevlerle verir fakat bu sistem trsroda kapalıdır.
TRSRO'da her mobtan gold düşer herhangi bir pot arrow ve set yardımı yoktur bu yardımlar global sürümde mevcut.
Karakteri açtığınızda 100k sp 11 reverse 11 adet return scroll ile oyuna başlarsınız.
Diğer sürümlerde paran kadar exp elde edebilirsin tsroda ise exp scroll satılmamaktadır.
TRSRO şuan 110 cap bir önceki deggrenin moon itemleri magic popta olur harcama yaptığın şeyler çok aşırı sınırlıdır global sürümlere göre.
Tek göze batan özelliği her ay premium plus alman gerekmektedir yoksa sunuculara giremiyorsun yoğunluktan dolayı onun dışında oyuna çok para yatırmadan oynayabilirsin.

Şu konuya da göz atabilirsin: TRSRO'ya Başlayacaklara Oyun Rehberi!

Geri