• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Aynı Moba Saldırı Plugini

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
Arkadaslar daha oncede boyle bır konu acmıstım ama bılen arkadas yoktu sanırım yada tam gorulemedı dıye dusundugum ıcın
Phbotta Plugın vardı daha onceden kullanmıstım ıstedıgın karakterınle aynı moba saldırı yapabılıyorsun boylelıkle serı mob kesılıp serı exp kasılabılıyordu bılen arkadas lınk vs atabılırsen cok sevınırım

@bellammy07 Sizi bir daha uyarmayacağım lütfen başlık açarken büyük harf kullanmayın.
Bahsettiğiniz eklenti sanırım phbotun xControl eklentisi ismini yazdığınız çar ne yapıyorsa onu yapar.
Buradan linkini veriyorum indirip test edin kullanmadığım için net bir şey söyleyemem
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ek olarak sana mobları seçtirmek ile ilgili xMobSelector eklentisini de veriyorum test edip sonucu bizlerle paylaşırsın

@bellammy07 Sizi bir daha uyarmayacağım lütfen başlık açarken büyük harf kullanmayın.
Bahsettiğiniz eklenti sanırım phbotun xControl eklentisi ismini yazdığınız çar ne yapıyorsa onu yapar.
Buradan linkini veriyorum indirip test edin kullanmadığım için net bir şey söyleyemem
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ek olarak sana mobları seçtirmek ile ilgili xMobSelector eklentisini de veriyorum test edip sonucu bizlerle paylaşırsın
tesekkurler bu kadar sert olma yaw unutuyorum ben bu forumuda teknopat gıbı yapmayın banlanmaktan forumdan soguttular bır cok kısıyı

tesekkurler bu kadar sert olma yaw unutuyorum ben bu forumuda teknopat gıbı yapmayın banlanmaktan forumdan soguttular bır cok kısıyı
Derdim sert olmak değil sadece çok fazla büyük harfle başlık açıyorsunuz düzeltmekten bunaldım :D
Yoksa her konu başlığıma dikkat ederseniz ''Srolobby Ailesi'' diyerek başlıyorum kimseye atar gider yapma niyetim yok :)

Geri