• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

78-80 Slot Önerisi Silkroad Online Türkiye

CorleonMAFIA

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
TRSRO Troya
İyi Forumlar Arkadaşlar,

78-80 Wing mobları için slot öneriniz var mı ? Sorun yaşıyorum kasmakta. Charlar 8/8 78 lv hepsi. 81 Cave B1 slot düşük. 85-87 güçlü kaçıyor. 81 olana kadar 78-80 lerde kasmam gerekiyor. Slot önerilerinizi beklerim.

Teşekkürler.

İyi Forumlar Arkadaşlar,

78-80 Wing mobları için slot öneriniz var mı ? Sorun yaşıyorum kasmakta. Charlar 8/8 78 lv hepsi. 81 Cave B1 slot düşük. 85-87 güçlü kaçıyor. 81 olana kadar 78-80 lerde kasmam gerekiyor. Slot önerilerinizi beklerim.

Teşekkürler.
Roc mtde wingler için şu alanı önerebilirim eğer boşsa tabi

2uv0pkx.png

Jangan cavede uniquenin slotuna dayanır mısınız bilmem ama unique slotu sizlere için güzel olur.

syn9du0.png

Cavede bu slotun yanında sol köşedeki 84'leri önerebilirim slot olarak ortalı bir şey ayarlarsanız iki yönden de mob olarak iyi olacaktır.

8w4yirs.png

Roc mtde wingler için şu alanı önerebilirim eğer boşsa tabi

2uv0pkx.png

Jangan cavede uniquenin slotuna dayanır mısınız bilmem ama unique slotu sizlere için güzel olur.

syn9du0.png

Cavede bu slotun yanında sol köşedeki 84'leri önerebilirim slot olarak ortalı bir şey ayarlarsanız iki yönden de mob olarak iyi olacaktır.

8w4yirs.png
Teşekkürler, bu akşam Tail Peak'i deneyeceğim. Diğer yerler pek dayanılmaz gibi gözüküyor. 87 ye kadar roc ta kasıp sonrasında b2-b3 takılırım gibi. Bu arada troyadayım Burak bir şey lazım olursa paslaşırız.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Charları kurdum, efsane slot. Tekrar teşekkürler. <3

Son düzenleme:
Geri