Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaMerhaba. iSRO'da tek IP'de kaç char açabiliyoruz? iSro IP ve PC limit durumu nedir?
Büyük ihtimal pc veya bot uzun süredir açık bu yüzden phbot clienti yükleyemiyor olabilir pcyi yeniden başlatıp tekrar denePeki benim 2 chardan fazlasına girememe nedenim ne olabilir? Brontes sunucusunda üçüncü chara girmek istediğimde phBot veri yükleme aşamasında %100'de takılı kalıyor.
Botu silip clean yükleme yap kral öyle dene bi, manager ayarlarının resmini atar mısın birdeYeniden başlatınca düzeliyor fakat PC en fazla 10 saat açıkken bunu yapıyor ve hergün böyle. İki bilgisayarım da yeni sayılır. Biri RTX 3080'li diğeri 4060'lı bilgisayar. İşlemciler i7 i9, ram 32gb. Bunun restart dışında bir çözümü yok mudur acaba?
Bu oyun clienti + bot kaynaklı bir durum birisi oyun paketi okuyor oyunda okunan pakete göre client açıyor buna pek çözüm yok manager'da gateway serverin her zaman random olmak zorunda bir ip adresi belirtmeyin ban yeme riskiniz yükselirManageri ve bottaki İSro dbsini silip yeniden yüklemeyi denedim yine aynı. Bir de tamamen silmeyi deneyeceğim bir ara
Ekli dosyayı görüntüle 6608
Ekli dosyayı görüntüle 6609
anladım random yaparım artıkBu oyun clienti + bot kaynaklı bir durum birisi oyun paketi okuyor oyunda okunan pakete göre client açıyor buna pek çözüm yok manager'da gateway serverin her zaman random olmak zorunda bir ip adresi belirtmeyin ban yeme riskiniz yükselir
Teşekkür ederimMangerden clienti başla işaretleme sen oyuna bakacağın zaman sadece client aç, client açık kalıyor sürekli gir çık yapınca botta açık diye client açmıyor o da hataya yol açıyor.