• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru 2025 Yılında iSro IP ve PC Limit Durumu Nedir?

Ghost

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Merhaba. iSRO'da tek IP'de kaç char açabiliyoruz? iSro IP ve PC limit durumu nedir?

Merhaba. iSRO'da tek IP'de kaç char açabiliyoruz? iSro IP ve PC limit durumu nedir?
Merhaba
phBot ile her sunucu için max 50 karakter açabilirsin
Örneğin;
Theia 50
Thanatos 50 gibi fakat sunucular çok fazla goldbotla dolu olduğu için şu son zamanlarda aşırı ip ban yediriyor.
Yakında tüm sistem silver vip yapmazsan oyuna girme kıvamına gelebilir

Peki benim 2 chardan fazlasına girememe nedenim ne olabilir? Brontes sunucusunda üçüncü chara girmek istediğimde phBot veri yükleme aşamasında %100'de takılı kalıyor.

Peki benim 2 chardan fazlasına girememe nedenim ne olabilir? Brontes sunucusunda üçüncü chara girmek istediğimde phBot veri yükleme aşamasında %100'de takılı kalıyor.
Büyük ihtimal pc veya bot uzun süredir açık bu yüzden phbot clienti yükleyemiyor olabilir pcyi yeniden başlatıp tekrar dene

Yeniden başlatınca düzeliyor fakat PC en fazla 10 saat açıkken bunu yapıyor ve hergün böyle. İki bilgisayarım da yeni sayılır. Biri RTX 3080'li diğeri 4060'lı bilgisayar. İşlemciler i7 i9, ram 32gb. Bunun restart dışında bir çözümü yok mudur acaba?

Yeniden başlatınca düzeliyor fakat PC en fazla 10 saat açıkken bunu yapıyor ve hergün böyle. İki bilgisayarım da yeni sayılır. Biri RTX 3080'li diğeri 4060'lı bilgisayar. İşlemciler i7 i9, ram 32gb. Bunun restart dışında bir çözümü yok mudur acaba?
Botu silip clean yükleme yap kral öyle dene bi, manager ayarlarının resmini atar mısın birde

Manageri ve bottaki İSro dbsini silip yeniden yüklemeyi denedim yine aynı. Bir de tamamen silmeyi deneyeceğim bir ara

11111.png

2222222222222222222222222.png

Bu oyun clienti + bot kaynaklı bir durum birisi oyun paketi okuyor oyunda okunan pakete göre client açıyor buna pek çözüm yok manager'da gateway serverin her zaman random olmak zorunda bir ip adresi belirtmeyin ban yeme riskiniz yükselir
anladım random yaparım artık

Temiz kurulum yaptıktan sonra düzeldi. Yardım için teşekkürler.

Yine aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü çözüm bulamadım.

Mangerden clienti başla işaretleme sen oyuna bakacağın zaman sadece client aç, client açık kalıyor sürekli gir çık yapınca botta açık diye client açmıyor o da hataya yol açıyor.

Geri